Ana i Švajni lumpuju po Beogradu

Agencije
Ana i Švajni lumpuju po Beogradu

Srpska teniserka Ana Ivanović je ovih dana došla u Beograd, a odmah za njom doletio je i njen dečko, njemački fudbaler Bastijan Švajnštajger.

Bastijan će, kako pišu srpski mediji, nekoliko dana boraviti u glavnom gradu Srbije jer fudbaleri Bajerna imaju slobodne dane.

A gdje ga je djevojka izvela, ukazao je jedan komentar na društvenoj mreži "Tviter".

- Ono kad sasvim slučajno sretneš ni manje ni više nego Bastijana Švajnštajgera usred Beograda na starogradskoj muzici. Bastijane, Srbine. To, Ana Ivanović! - napisao je oduševljeni fan ovog popularnog sportskog para.

Inače, teniserka je subotnje prijepodne iskoristila za trčanje na Ušću. Sve je snimila mobilnim telefonom, a u videu objašnjava kako obožava tu da trči, jer je to mjesto veže za najljepše uspomene iz djetinjstva.

Da je ljubav između njih dvoje i te kako jaka, dokazali su i snimci jednog njemačkog časopisa. Naime, samo nekoliko dana nakon što je fudbaler Bajerna skinuo ime bivše djevojke Sare Bradner sa kopački, na njeno mjesto je došla Ana Ivanović.

Na njegovim kopačkama se, naime, našlo tepanje na srpskom. Na lijevoj kopački nalazi se srpska zastava, riječ "dušo", 31 - broj dresa u Bajernu i 7 - broj dresa u reprezentaciji Njemačke.

Na desnoj kopački nalazi se zastava Njemačke i 5.9.2014 - datum upoznavanja, odnosno početka veze sa Anom. Za one koji nisu upućeni, a vjerujemo da je takvih malo, Bastijan i Ana su svoju ljubav obznanili u septembru u Njujorku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana