Ana Ivanović šokirala mnoge vimbldonskom haljinom bez grudnjaka VIDEO

Agencije
Ana Ivanović šokirala mnoge vimbldonskom haljinom bez grudnjaka VIDEO

Uoči nastupa na Vimbldonu, Ana Ivanović se na zvaničnoj zabavi učesnica najvažnijeg teniskog turnira na svijetu pojavila u haljini koja je mnoge ostavila bez daha.

 

Da ima figuru na kojoj bi joj mogle pozavideti mnoge žene svijeta, Ana Ivanović je odavno pokazala.  

Ovoga puta je pokazala i da ne pati od uobičajene prakse za glamurozne događaje, pa se pojavila na zabavi u raskošnoj haljini - ali i bez grudnjaka ispod nje.  

Ana Ivanović je nosila haljinu Stele Mekartni, a svojim izglednom privlačila je i brojne TV ekipe koje su se našle na tom događaju, a i brojne poglede znatiželjnih.  

U izjavi za BT Sport, srpska teniserka je istakla da se dobro osjeća pred početak vimbldonskih nastupa.  

"Pripreme za Vimbldon su mi, zapravo, bile vrlo dobre. Nažalost, jesam izgubila rano u Birmingemu, ali to mi je donelo priliku da treniram mnogo, da se pripremam i da radim na detaljima koje sam želela da unapredim. Zaista osećam da mi se igra popravlja i jedva čekam da turnir počne".  

Upitana da prokomentariše haljinu u kojoj se pojavila na zabavi, Ana je uz veliki osmijeh kratko rekla:  

"Baš mi se sviđa boja!".  

Ana Ivanović će na Vimbldonu najprije igrati protiv 173. na svijetu, malo poznate Kineskinje Ji-Fan Ksu. U drugom kolu bi mogla da se sastane sa Alison van Ujtvank ili Betani Matek-Sands, u trećem sa Belindom Benčić ili Cvetanom Pironkovom, a prvi veći izazov bi je čekao u osmini finala gdje bi mogla da naiđe na Viktoriju Azarenku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana