Ana Feris preboljela razvod

Agencije
Ana Feris preboljela razvod

Samo dva mjeseca nakon što je objavila da se razvodi od Krisa Peta, Ana Feris je primijećena sa novim momkom Majklom Beretom. Par je prvi put viđen u javnosti u šetnji, poslije dvije sedmice bili su zajedno na na ručku u Malibuu. Iako se nisu držali za ruke izgledalo je da uživaju u druženju.

Ipak, sada su viđeni na romantičnom ručku u Sijetlu i uopšte se nisu uzdržavali u izražavanju nježnosti u javnosti  i očigledno je da su u emotivnoj vezi.

Na ručku su uživali uz flašu vina, a Ana je zagrlila Majkla. Glumičin novi momak je takođe filmski radnik. Bio je angažovan na nekoliko poznatih filmova kao što su "Ted" i "Kis Kis Beng Beng", ali i na popularnoj seriji "Mjesto zločina".

Ana bi trebalo uskoro da ide na turneju za promociju svoje nove knjige "Nekvalifikovana" na kojoj će vjerovatno i zvanično potvrditi novu vezu. Ova 40-godišnja glumica je prvobitno u svoje memoare ubacila dio u kojem objašnjava da je željela i drugo dijete sa Krisom Pretom. Međutim, taj dio je izbacila iz finalne verzije knjige nakon šokantnog završetka njihovog braka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana