Американци воле облине, Европљани падају на манекенке

Novosti.rs
Американци воле облине, Европљани падају на манекенке

Бар тако показују резултати анкете на сајту Sleep Cupid, гдје су мушкарци и жене одговарали са ким би водили љубав, преносе Вечерње новости.

Свој суд је дало чак 6000 људи широм свијета, а мушкарци би највише уживали са старлетом раскошне позадине попут Ким Кардашијан.


Американцима је пожељна и плавокоса глумица бујних груди Скарлет Јохансон, као и њене колегинице Мила Кунис и Софија Вергара, пјевачице Бијонсе и Аријана Гранде.

Британци воле мршавице, а највише маштају о принцези Кејт Мидлтон, глумицама Еми Вотсон, Кири Најтли и Сијени Милер, као и о манекенки Кејт Мос.

Европљанима је на првом мјесту Рускиња Олга Кириленко, а у врху је и Моника Белучи.

Аустралијанци чезну за глумицом Марго Роби и бившом манекенком Ели Мекфирсон која носи надимак "Тијело".

Канађанима је најпривлачнија пјевачица Аврил Лавињ и глумица бугарског поријекла Нина Добрев.

Кад су жене у питању, Европљанке падају на Михајила Хојзмана, звијезду серије "Игра престола", као и на Кристијана Роналда, Мајкла Фасбендера и Александера Скарсгарда.

Американке још маштају о сексу са Џорџом Клунијем (који је у врху најпожељнијих већ двије деценије), а слиједе га глумци Џони Деп, Дензел Вошингтон, Роберт Дауни Јуниор, Леонардо ди Каприо.

Британке би највише волјеле да гужвају постељу са принцем Харијем и Дејвидом Бекамом, Канађанке би све дале за земљаке Рајана Ренолдса и његовог имењака Гослинга, а пожељан им је и Метју Пери.

Аустралијанке немају дилему - број 1 је и даље Хју Џекмен.

На питање да ли бисте спавале са новим америчким предсједником Доналдом Трампом, 13 посто испитаница је одговорило да би.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана