Америчка глумица рекла да на Ђоковићевом тренингу

Агенције
Америчка глумица рекла да на Ђоковићевом тренингу

На тренингу Новака Ђоковића у Националном Тенис Центру у Флашингу један романтичар, а очигледно и љубитељ тениса, поприлично је изненадио екипу која се тамо затекла одлучивши да баш ту запроси своју дјевојку. Сцена постаје још интересантнија, ако знамо да је у главној улози глумица позната из романтичних комедија.

Глумица Џенифер Алден и њен дечко Кирк Спан "упали" су на терен, она се попела у столицу за судије, а он клекао и извадио прстен...

Наравно, рекла је "да", а неочекивану сцену су сви присутни поздравили аплаузом. Глумица није крила изненађење, или га је бар добро глумила, а њен изабраник од узбуђења још неко вријеме није могао да се подигне из клечећег става.

Општем одушевљењу и честиткама придружио се и Ђоковић, који се након тога и фоткао с паром, па неки већ нагађају да би будући младенци могли да га након овога позову и да им буде кум на вјенчању.

Џенифер Алден знате из филмова као што су "Састанак на слијепо", "Ловци на дјеверуше", а имала је улоге и у неколико популарних серија какве су "Живот према Џиму", "Правила игре" или актуелне "Љубавнице". Но, ово вјероватно није доживела ни у једној романтичној комедији у којој је играла.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана