Amber skandalom proslavila razvod

Agencije
Amber skandalom proslavila razvod

Popularna glumica Amber Herd željela je da proslavi razvod od Džonija Depa ludim noćnim provodom, ali se veče za nju i njene prijateljice pretvorilo u neprijatan incident.

Herd je bila u društvu koleginica Margo Robi i Kare Delevinj u Londonu, pa su isplanirale da posjete jedan popularni striptiz bar. Ipak, zbog nepristojnog ponašanja nisu im dozvolili ulaz.

- Svako ko ima poštovanja je dobrodošao, ali Kara i njene prijateljice nisu se ponašale onako kako se očekuje od naših mušterija. Klub je bio pun i bio je mali red ispred, ali je Kara zahtijevala da ih odmah pustimo unutra, a pri tome su odbijale i da plate ulaznicu od 20 funti kao svi ostali - priča vlasnik kluba.

Dodaje da je Kara sve vrijeme vikala na obezbjeđenje.

- Znate li vi ko sam ja? Ja sam Kara Delevinj, a ovo je moja drugarica Amber koja se upravo razvela - priča on.

Uporno su govorile osoblju da su one veoma poznate, ali to za ovaj klub nije ništa novo, jer je osoblje naviklo da ovo mjesto posjećuju poznate osobe.

- Na kraju smo morali da ih zamolimo da odu, jer nisu željele da plate ulaz - dodao je on.

Amber Herd tvrdi da ju je Džoni Dep nasilnički tukao, ali tabloid "TMZ" došao je u posjed snimka koji je Amber snimila početkom ove godine, nekoliko mjeseci prije nego što ju je Džoni navodno prvi put pretukao.

Na njemu se vidi da Amber, koja je krajem maja ove godine podnijela zahtjev za razvod od Džonija Depa nakon 15 mjeseci braka, snima Depa kako pijan ruši flaše i baca stvari po kući.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana