Ale­san­dra Am­bro­sio tre­ći put tru­dna

Agencije
Ale­san­dra Am­bro­sio tre­ći put tru­dna

Pu­bli­ka se tek pri­mi­ri­la i na­vi­kla na ide­ju da vi­še ne­će gle­da­ti omiljenu ma­ne­ke­nu Ale­san­dru Am­bro­sio na pis­ti bren­da „Vi­kto­ri­jas si­krit“.

A iz­gle­da da ova li­je­pa Bra­zil­ka ima još ne­što da po­ru­či. Na­ime, šu­ška se da Ale­san­dra če­ka tre­će di­je­te.

Posljednje njene fo­to­gra­fi­je po­ka­zu­ju bla­go is­ta­knut sto­mak pa dje­lu­je kao da je tru­dna.

U sva­kom slu­ča­ju, Ale­san­dra se ne­će po­tpu­no po­vu­ći iz ja­vnog ži­vo­ta, ta­ko da njeni obo­ža­va­oci oče­ku­ju no­va de­ša­vanja i li­je­pe vi­jes­ti.

Ina­če, po­sli­je ne­da­vne re­vi­je u Šan­ga­ju Ale­san­dra je odlu­či­la da si­đe sa mo­dne pis­te i ka­že zbo­gom ma­ne­ken­stvu.

O to­me je svo­je obo­ža­va­oce oba­vi­jes­ti­la na „In­sta­gra­mu“, gdje je obja­vi­la fo­to­gra­fi­ju i na­pi­sa­la da odla­zi u pen­zi­ju.

Bra­zil­ska ljepo­ti­ca, ko­ja je u svi­jet ma­ne­ken­stva za­ko­ra­či­la sa 12 go­di­na, na­ve­la je da ne mo­že opi­sa­ti ko­li­ko je za­hval­na što je bi­la dio bren­da ko­ji je in­spi­ri­sao i nju i mno­ge že­ne ši­rom svi­je­ta i da ni­je ni sanjala da će za njih ra­di­ti 17 re­vi­ja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana