Аида Карахмехмедовић најљепша дјевојка у БиХ

Александра Глишић
Аида Карахмехмедовић најљепша дјевојка у БиХ

Аида Карахмехмедовић нова је мис БиХ, титула прве пратиље припала је Дарји Хајдуков, док је друга пратиља Ивона Вучковић.

Дјевојка са круном најљепше Аида Карахмехмедовић, која живи у Шведској, а поријеклом је из Требиња, каже да су припреме биле напорне, али и да је то прелијепо искуство. Свечана церемонија избора најљепших дјевојака одржана је у недјељу увече у Сарајеву. 

- Научиле смо да позирамо, ходамо модном пистом и много тога. Још не знам који је мој пут, да ли је то манекенство или нешто друго, све ми је нестварно, али за сада имам само једну жељу, а то је да представим нашу земљу у Кини на што бољи начин - рекла је Аида.

Ивона Вучковић из Билеће, која носи титулу мис Републике Српске 2017, заблистала је и на овој смотри љепоте, а потврда је стигла у виду ленте за другу пратиљу.

- Пресрећна сам што сам била дио једне такве манифестације. Упознала сам 24 предивне дјевојке. Задовољна сам својим успјехом. Ово је за мене трећа лента, прва је била мис Херцеговине, а друга мис Републике Српске - каже Ивона.

Мис фотогеничности је Далиборка Поповић, мис телевотинга Емина Дедић, мис интернета Жанин Павловић, мис женствености Ирма Маслеша и мис Абц Фасхион ТВ Ванеса Жижо.

Новој мис БиХ Аиди Карамехмедовић круну је званично предала прошлогодишња побједница Халида Крајишник. Карамехмедовићева ће представљати БиХ на избору за мис свијета који ће бити одржан 18. новембра у Кини.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана