Владавина Шкорпије биће убитачна за ова 3 знака

Агенције
Владавина Шкорпије биће убитачна за ова 3 знака

Сезона Шкорпије ће многим знацима донијети лијепе тренутке, али постоје и они који неће имати среће!

За вријеме овог периода слиједећа три хороскопска знака очекује тежак период, али ово није крај свијета. Понекад је потребно успорити и припремити се за путовање које вас чека у будућности.


Ован

Да ли сте знали да са Шкорпијама имате много сличности? Марс је ваш планетарни владар и традиционални владар Шкорпије, тако да имате много више уобичајено истих ствари него што сте мислили. Сунце пролази кроз вашу осму кућу секса и трансформације, и због тога је могуће да упаднете у лоше расположење ове сезоне. Али не размишљајте превише о томе и не вршите притисак на себе. Све ово је циклус и ово је ваше вријеме да повучете и регенеришете прије него што наставите даље.

У блиској будућности пронаћи ћете нове авантуре зато што ће Јупитер ући у вашу девету кућу путовања. У реду је да се одморите ове сезоне, углавном зато што у будућности очекујете путовање.

Стрелац

Нема панике. Ускоро ће Јупитер ући у ваш знак што је сјајно за вас. Али до тада, у сезони Шкорпије, вријеме је да успорите и напуните батерије. Направићете још један круг око сунца и потребан вам је комплетан одмор који можете користити. У ствари, ако не желите да проведете вријеме сами, ова сезона је период када морате да прихватите усамљеност. Нема потребе да се плашите. Сви заслужују мало одмора.

Лав

Пошто сунце путује кроз вашу четврту кућу у ваш дом и породицу, уопште неће бити лако да успорите. Важно је знати да све је у реду. Ово је вријеме да нађете удобност у задовољствима које ваш дом нуди док сте окружени својим најдражим. Не значи да ће ова сезона бити потпуно лоша. Можда ћете бити напети, али ћете бити окружени људима које волите, а то је најважнија ствар. Сада је ред да будете себични и да се бринете за себе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана