Veliki Glasov godišnji horoskop

Glas Srpske
Veliki Glasov godišnji horoskop

Pogledajte šta zvijezde kažu da će vam se dešavati u 2019. godini

Ovan

 

Ljubav:

Pred vama je period novih radosti, sreće i najljepših životnih ostvarenja. Odnosi i ljubav za vas će cvjetati u 2019. godini. Ljudi koji su već u vezi mogu ovjekovječiti svoju vezu ove godine. Pokušajte i budite oprezni od marta do aprila, juna i jula, ili ćete se možda suočiti sa velikim problemima.

Posao:

Početkom godine niz novih okolnosti podsticaće vas na aktivnu ulogu i na neka nova, ili drugačija rješenja. Očekuje vas značajniji uspjeh tokom februara i aprila, naročito ako se bavite sportom, javnim zanimanjem, medijima, trgovinom ili estradom.

Zdravlje:

Imunitet i volja biće ključni za vas. Bićete vrlo zdravi, osjećaćete se energično i održaćete svoju fizičku spremnost u 2019. godine. Bilo koja postojeća bolest će se dijagnostikovati, a svaka će se izliječiti. Imaćete želju da radite neke vježbe.

 

Bik

 

Ljubav:

Ovo će biti period sjajnog spokojstva i bogatih iskustava u vašem ljubavnom životu. Zadovoljstvo i harmonija će vas pratiti u porodičnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom. Obratite pažnju na nove kontakte ili prilike koje ćete imati u februaru i tokom marta, jer očekuju vas izuzetno lijepa i nesvakidašnja iskustva.

 

Posao:

U periodu od 13. januara, marta i maja vješto ćete uspijevati da pronađete neka zaobilazna i efikasna rješenja, koja će potvrditi vašu ispravnost u poslovnoj komunikaciji. Važno je da ispoštujete sve zadate rokove i da pridobijete nečije povjerenje.

Zdravlje:

Zdravlje će takođe biti na zavidnom nivou, iako ne bi bilo loše da malo više pazite na izbor hrane i da konačno odaberete sport kojem ćete biti vjerni i redovno ga praktikovati. Važno je da imate svijest o zdravom i urednom načinu života, da se pravilno njegujete i da redovno vježbate.

Blizanci

Ljubav:

Ljubavni život ove­ godine biće pun energije.­ Pojedinci bi mogli ­da­ povećaju nivo privlačnosti da bi­ se­ suočili sa suprotnim polom.­ Vaš društveni život se sada proširuje kako bi se poboljšao i va­š ljubavni život. O­ve­ godine b­i u vašoj ljubavi moglo biti puno strasti, zadovoljstva i senzualnih poteza. ­

Posao:

Očekuje v­as­ nova faza profesionalnog života gdje treba da ­se­ dokažete i­ pobijedite. Zahvaljujući dobrim okolnostima koje ­va­s očekuju svoje poslovne vizije možete da plasirate na više načina i­ u­ različitim pravcima, naročito u januaru ­i februaru.­

­ 

Zdravlje:­

Zbog pojačanog stresa ili­ dinamike moguće s­u prolazne slabosti u vidu glavobolje,­ iritacija s­a nekim hroničnim tegobama, promjene i­li­ oscilacije sa pritiskom,­ neke virusne infekcije ­ili nervoze. Pregled ljekara može brzo ­da vam riješi probleme a­ko­ se oni pojave.­

 

Ra­k

Ljubav:

Početak godine bi mogao d­a bude ­pun iskušenja na ljubavnom planu.­ Nekima ­od va­s ­je bilo teško da se odlučite između više partnera koje ste­ imali u­ vidu. Odgovorićete ­na neke pozive i udvaranja, j­er sredinom i u drugoj polovini godine imaćete priliku da doživite najljepše trenutke u ljubavi.

­

Posao:

Očekuje vas intenzivirana karijera i­ imaćete pune ruke posla tokom čitave godine, mada ponekad stvari mogu da ­va­m izmaknu ­iz ruke i možda ćete biti uhvaćeni u nekoj vrsti unakrsne vatre. Mnoge okolnosti se mijenjaju u prilog vašim interesnim planovima. 

Zdravlje:

 

Lav

Ljubav:

Za vas će ova godina, što se ljubavi tiče, biti poprilično uzbudljiva i prepuna raznih iznenađenja. Ipak, ne dozvolite da od zagledanosti u sebe ne primijetite i nekog sa kim ćete imati možda i sudbonosni susret.  Nezavisno od emotivnog statusa i godina, događaji koji će vas posebno usrećiti očekuju vas od avgusta i krajem godine.

Posao:

Početkom godine aktivno ćete učestvovati u različitim događajima na poslovnoj sceni i uspijevaćete da nametnete svoje ideje u bližem okruženju. Kratkoročni ciljevi će biti ispunjeni. Prva polovina godine mogla bi biti prilično teška, dok će druga polovina dovesti do osjećaja stabilnosti.

Zdravlje:

Uz pozitivnu orijentaciju vaše zdravlje će biti dobro, ipak mogu da se pojave neke slabosti, kako fizičke tako i mentalne. Vratite se prirodi i njenim vrijednostima da biste obnovili vaš duh. Neka dobro organizovana dijeta i vježbanje trebalo bi da poboljšaju vaše stanje na duže vrijeme.

 

Djevica

Ljubav:

Ako ste još uvijek sami u ovoj godini možete pronaći romansu ili ljubav koju ste željeli.  Obratite pažnju na dešavanja koja će vas pratiti u martu, junu i septembru, važno je da pravilno riješite svoje ljubavne dileme. Obratite pažnju na dešavanja u martu, junu i septembru.

Posao:

Vaše poslovne aktivnosti će se razvijati u svim smjerovima, sada napokon znate kuda želite da idete pa vas ništa neće skrenuti s pravog smjera. U periodu od marta mjeseca, novi događaji će zahtijevati neprekidno prilagođavanje na razne uslove savremenijeg stila poslovanja. 

Zdravlje:

Sve što ste zapostavili u posljednje vrijeme može vam se vratiti kao bumerang. Iskoristite tradiciju novogodišnjih početaka i obnovite zdrave rituale. Ako niste atletski tip, svakako izaberite jogu ili pilates. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, na pravilniju njegu, kao i na redovne zdravstvene kontrole. 

Vaga

Ljubav:

Tokom 2019. godine bolje ćete razumjeti svoje okruženje i partnera. Važno je da uljepšavate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj mjeri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama. Moguća su nova dešavanja u krugu porodice koja predstavljaju dobar razlog za slavlje, posebno u periodu od avgusta i oktobra.

Posao:

U vašoj karijeri doći će do velikih promjena kao nikada ranije. Početkom godine postojaće različiti interesni ciljevi među saradnicima koji će uticati na savremeniji poslovni dogovor. Ostvarićete nove pozicije na poslu a sa tim dolazi mnogo više odgovornosti.

 Zdravlje:

U prvom tromjesečju godine neće biti umora i drugih zdravstvenih problema. Vaše energetske rezerve biće dovoljne za duži period. Dodatna fizička angažovanost, šetnje ili relaksacija pozitivno djeluju na vašu unutrašnju ravnotežu i organizam, tada se osjećate zadovoljnije i smirenije.

 

Škorpija

Ljubav:

 

Početak godine bi mogao biti pun iskušenja, ali na vama je da njegujete toplu atmosferu koju osjećate u svojoj porodici ili u odnosu sa voljenom osobom.

 Ukoliko ste slobodni emotivni zanos koji ćete osjećati u vama će neprekidno buditi nove ideje. Krajem godine, ljubavna harmonija će pozitivno uticati na vaše samopouzdanje.

 

Posao:

Većinu događaja na poslovnoj sceni umijete da prepoznate kao dobru priliku i vješto ćete uspijevati da ostvarite svoje kratkoročne, ali i dugoročne ciljeve.  Uspjeh vas očekuje u javnim poslovima i u raznim vidovima investiranja znanja, umijeća ili novca.

 

Zdravlje:

Uspijevaćete da održavate dobro zdravstveno stanje tokom ove godine. Poželjno je da se pravilno zaštitite od nekih stresnih situacija, kao i od različitih virusa, infekcija ili prehlada. Budite pažljiviji u komunikacijama, saobraćaju i razmislite o zdravijem načinu ishrane.

 

Strijelac

Ljubav:

Tokom naredne godine, držite se podalje od neodoljivih ponuda u ljubavi i braku. Bez obzira na svoj emotivni status ili na godine znaćete da prepoznate dobru ljubavnu priliku u kojoj ćete uživati, naročito u periodu od 21. februara, tokom aprila i juna, kao i krajem godine.

Posao:

Naredna godina je povoljan period za donošenje novih odluka i rješenja, naročito kroz razne poslove u domenu privatnog sektora ili za uvećanje imovinskih vrijednosti. Mnoge prednosti su na vašoj strani, posebno u periodu od 7. februara, tokom marta i aprila mjeseca.

Zdravlje:

U 2018. godini, bićete puni energije i zdravlje će vam biti odlično. Međutim, izvesna kriza u vašem životu može donijeti težak teret na vaše opšte zdravlje i stvoriti nervozu. Nađite načine da nadoknadite svoju izgubljenu energiju, prisustvujete kulturnim događajima i drugim rekreativnim aktivnostima.

 

Jarac

Ljubav:

Ljubavni život za vas će biti odličan ove godine, te će mnogi od vas pronaći pravu ljubav u svojim životima. Važno je da slijedite svoj unutrašnji glas ili instinkt koji će vas navoditi na dobar izbor. Već početkom godine očekuje vas nova sreća u ljubavnom i porodičnom životu.

 Posao:

Vaš smisao za dobrom organizacijom doći će do izražaja već početkom godine, pokušavaćete da uspostavite nova pravila i da korigujete svoju dosadašnju taktiku. Od 11. januara udružite svoje poslovne interese sa odabranim saradnicima. Imaćete puno slobode da istražite vaše profesionalne mogućnosti

Zdravlje:

Tokom  2019. godine, imaćete povećan nivo energije i vitalnosti. Važno je da imate pozitivan stav po pitanju redovne zdravstvene kontrole i pravilne njege i zaštite. Ostanite na oprezu i fokusirajte se na svoje zadatke. Pratite strog plan ishrane. Vodite računa o svom mentalnom zdravlju

 

Vodolija

Ljubav:

U ljubavnom odnosu dinamična dešavanja koja vas prate zahtijevaju aktivnu ulogu ili spremnost na različite vidove prilagođavanja. Ovo je posebno vrijeme kada će vam se još više približiti vaš partner. Međutim, to zbližavanje će zahtijevati i određene kompromise sa vaše strane.

Posao:

Početkom godine bićete veoma angažovani u mnogim aktuelnim dešavanjima na poslovnoj sceni i znaćete da prepoznate dobru priliku. Bićete spremni da reagujete u pravom trenutku i na način koji će vas predstaviti u posebnom svjetlu. Potrudite se da nametnete svoje poslovne vizije i rješenja. 

Zdravlje:

Važno je da se ponašate odgovorno prema svojoj zdravstvenoj ravnoteži, naročito kada ste izloženi različitim pritiscima i kada se nalazite pod jačim stresom. Pravilna dijeta i vježbanje moraju biti redovni da bi se izbjegle nevolje koje mogu doći kasnije tokom godine.

Ribe

Ljubav:

Pred vama je period novih radosti, sreće i najljepših životnih ostvarenja - jer ponekad se i oni čudesni snovi ostvaruju. Osobe koje su slobodne ili same mogu imati puno lijepih susreta. Nemojte brzo reagovati sa odlukama, dobro odmjerite prednosti i slabosti potencijalnog partnera 

 

Posao:

Ova godina će od vas zahtijevati puno posvećenosti i napornog rada, ako imate potrebu da budete izuzetno dobri u vašem poslovanju. Nemojte prenatrpavati svoje profesionalne aktivnosti, fokusirajte se na jedan ili dva projekta i usmjerite svoju energiju na njih.

 

 

Zdravlje:

Važno je da se pravilno njegujete, da održavate dobru psihofizičku kondiciju ili da praktikujete redovne zdravstvene kontrole. Preporučuje vam se, da se drže svojih treninga i navika u ishrani kako bi tokom 2019. godine imali bolji nivo energije. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana