Велики Гласов годишњи хороскоп

Глас Српске
Велики Гласов годишњи хороскоп

Погледајте шта звијезде кажу да ће вам се дешавати у 2019. години

Ован

 

Љубав:

Пред вама је период нових радости, среће и најљепших животних остварења. Односи и љубав за вас ће цвјетати у 2019. години. Људи који су већ у вези могу овјековјечити своју везу ове године. Покушајте и будите опрезни од марта до априла, јуна и јула, или ћете се можда суочити са великим проблемима.

Посао:

Почетком године низ нових околности подстицаће вас на активну улогу и на нека нова, или другачија рјешења. Очекује вас значајнији успјех током фебруара и априла, нарочито ако се бавите спортом, јавним занимањем, медијима, трговином или естрадом.

Здравље:

Имунитет и воља биће кључни за вас. Бићете врло здрави, осјећаћете се енергично и одржаћете своју физичку спремност у 2019. године. Било која постојећа болест ће се дијагностиковати, а свака ће се излијечити. Имаћете жељу да радите неке вјежбе.

 

Бик

 

Љубав:

Ово ће бити период сјајног спокојства и богатих искустава у вашем љубавном животу. Задовољство и хармонија ће вас пратити у породичном животу или у односу са вољеном особом. Обратите пажњу на нове контакте или прилике које ћете имати у фебруару и током марта, јер очекују вас изузетно лијепа и несвакидашња искуства.

 

Посао:

У периоду од 13. јануара, марта и маја вјешто ћете успијевати да пронађете нека заобилазна и ефикасна рјешења, која ће потврдити вашу исправност у пословној комуникацији. Важно је да испоштујете све задате рокове и да придобијете нечије повјерење.

Здравље:

Здравље ће такође бити на завидном нивоу, иако не би било лоше да мало више пазите на избор хране и да коначно одаберете спорт којем ћете бити вјерни и редовно га практиковати. Важно је да имате свијест о здравом и уредном начину живота, да се правилно његујете и да редовно вјежбате.

Близанци

Љубав:

Љубавни живот ове­ године биће пун енергије.­ Појединци би могли ­да­ повећају ниво привлачности да би­ се­ суочили са супротним полом.­ Ваш друштвени живот се сада проширује како би се побољшао и ва­ш љубавни живот. О­ве­ године б­и у вашој љубави могло бити пуно страсти, задовољства и сензуалних потеза. ­

Посао:

Очекује в­ас­ нова фаза професионалног живота гдје треба да ­се­ докажете и­ побиједите. Захваљујући добрим околностима које ­ва­с очекују своје пословне визије можете да пласирате на више начина и­ у­ различитим правцима, нарочито у јануару ­и фебруару.­

­ 

Здравље:­

Због појачаног стреса или­ динамике могуће с­у пролазне слабости у виду главобоље,­ иритација с­а неким хроничним тегобама, промјене и­ли­ осцилације са притиском,­ неке вирусне инфекције ­или нервозе. Преглед љекара може брзо ­да вам ријеши проблеме а­ко­ се они појаве.­

 

Ра­к

Љубав:

Почетак године би могао д­а буде ­пун искушења на љубавном плану.­ Некима ­од ва­с ­је било тешко да се одлучите између више партнера које сте­ имали у­ виду. Одговорићете ­на неке позиве и удварања, ј­ер средином и у другој половини године имаћете прилику да доживите најљепше тренутке у љубави.

­

Посао:

Очекује вас интензивирана каријера и­ имаћете пуне руке посла током читаве године, мада понекад ствари могу да ­ва­м измакну ­из руке и можда ћете бити ухваћени у некој врсти унакрсне ватре. Многе околности се мијењају у прилог вашим интересним плановима. 

Здравље:

 

Лав

Љубав:

За вас ће ова година, што се љубави тиче, бити поприлично узбудљива и препуна разних изненађења. Ипак, не дозволите да од загледаности у себе не примијетите и неког са ким ћете имати можда и судбоносни сусрет.  Независно од емотивног статуса и година, догађаји који ће вас посебно усрећити очекују вас од августа и крајем године.

Посао:

Почетком године активно ћете учествовати у различитим догађајима на пословној сцени и успијеваћете да наметнете своје идеје у ближем окружењу. Краткорочни циљеви ће бити испуњени. Прва половина године могла би бити прилично тешка, док ће друга половина довести до осјећаја стабилности.

Здравље:

Уз позитивну оријентацију ваше здравље ће бити добро, ипак могу да се појаве неке слабости, како физичке тако и менталне. Вратите се природи и њеним вриједностима да бисте обновили ваш дух. Нека добро организована дијета и вјежбање требало би да побољшају ваше стање на дуже вријеме.

 

Дјевица

Љубав:

Ако сте још увијек сами у овој години можете пронаћи романсу или љубав коју сте жељели.  Обратите пажњу на дешавања која ће вас пратити у марту, јуну и септембру, важно је да правилно ријешите своје љубавне дилеме. Обратите пажњу на дешавања у марту, јуну и септембру.

Посао:

Ваше пословне активности ће се развијати у свим смјеровима, сада напокон знате куда желите да идете па вас ништа неће скренути с правог смјера. У периоду од марта мјесеца, нови догађаји ће захтијевати непрекидно прилагођавање на разне услове савременијег стила пословања. 

Здравље:

Све што сте запоставили у посљедње вријеме може вам се вратити као бумеранг. Искористите традицију новогодишњих почетака и обновите здраве ритуале. Ако нисте атлетски тип, свакако изаберите јогу или пилатес. Обратите пажњу на здравији начин исхране, на правилнију његу, као и на редовне здравствене контроле. 

Вага

Љубав:

Током 2019. године боље ћете разумјети своје окружење и партнера. Важно је да уљепшавате свој однос са вољеном особом у оној мјери која одговара заједничким афинитетима и потребама. Могућа су нова дешавања у кругу породице која представљају добар разлог за славље, посебно у периоду од августа и октобра.

Посао:

У вашој каријери доћи ће до великих промјена као никада раније. Почетком године постојаће различити интересни циљеви међу сарадницима који ће утицати на савременији пословни договор. Остварићете нове позиције на послу а са тим долази много више одговорности.

 Здравље:

У првом тромјесечју године неће бити умора и других здравствених проблема. Ваше енергетске резерве биће довољне за дужи период. Додатна физичка ангажованост, шетње или релаксација позитивно дјелују на вашу унутрашњу равнотежу и организам, тада се осјећате задовољније и смиреније.

 

Шкорпија

Љубав:

 

Почетак године би могао бити пун искушења, али на вама је да његујете топлу атмосферу коју осјећате у својој породици или у односу са вољеном особом.

 Уколико сте слободни емотивни занос који ћете осјећати у вама ће непрекидно будити нове идеје. Крајем године, љубавна хармонија ће позитивно утицати на ваше самопоуздање.

 

Посао:

Већину догађаја на пословној сцени умијете да препознате као добру прилику и вјешто ћете успијевати да остварите своје краткорочне, али и дугорочне циљеве.  Успјех вас очекује у јавним пословима и у разним видовима инвестирања знања, умијећа или новца.

 

Здравље:

Успијеваћете да одржавате добро здравствено стање током ове године. Пожељно је да се правилно заштитите од неких стресних ситуација, као и од различитих вируса, инфекција или прехлада. Будите пажљивији у комуникацијама, саобраћају и размислите о здравијем начину исхране.

 

Стријелац

Љубав:

Током наредне године, држите се подаље од неодољивих понуда у љубави и браку. Без обзира на свој емотивни статус или на године знаћете да препознате добру љубавну прилику у којој ћете уживати, нарочито у периоду од 21. фебруара, током априла и јуна, као и крајем године.

Посао:

Наредна година је повољан период за доношење нових одлука и рјешења, нарочито кроз разне послове у домену приватног сектора или за увећање имовинских вриједности. Многе предности су на вашој страни, посебно у периоду од 7. фебруара, током марта и априла мјесеца.

Здравље:

У 2018. години, бићете пуни енергије и здравље ће вам бити одлично. Међутим, извесна криза у вашем животу може донијети тежак терет на ваше опште здравље и створити нервозу. Нађите начине да надокнадите своју изгубљену енергију, присуствујете културним догађајима и другим рекреативним активностима.

 

Јарац

Љубав:

Љубавни живот за вас ће бити одличан ове године, те ће многи од вас пронаћи праву љубав у својим животима. Важно је да слиједите свој унутрашњи глас или инстинкт који ће вас наводити на добар избор. Већ почетком године очекује вас нова срећа у љубавном и породичном животу.

 Посао:

Ваш смисао за добром организацијом доћи ће до изражаја већ почетком године, покушаваћете да успоставите нова правила и да коригујете своју досадашњу тактику. Од 11. јануара удружите своје пословне интересе са одабраним сарадницима. Имаћете пуно слободе да истражите ваше професионалне могућности

Здравље:

Током  2019. године, имаћете повећан ниво енергије и виталности. Важно је да имате позитиван став по питању редовне здравствене контроле и правилне његе и заштите. Останите на опрезу и фокусирајте се на своје задатке. Пратите строг план исхране. Водите рачуна о свом менталном здрављу

 

Водолија

Љубав:

У љубавном односу динамична дешавања која вас прате захтијевају активну улогу или спремност на различите видове прилагођавања. Ово је посебно вријеме када ће вам се још више приближити ваш партнер. Међутим, то зближавање ће захтијевати и одређене компромисе са ваше стране.

Посао:

Почетком године бићете веома ангажовани у многим актуелним дешавањима на пословној сцени и знаћете да препознате добру прилику. Бићете спремни да реагујете у правом тренутку и на начин који ће вас представити у посебном свјетлу. Потрудите се да наметнете своје пословне визије и рјешења. 

Здравље:

Важно је да се понашате одговорно према својој здравственој равнотежи, нарочито када сте изложени различитим притисцима и када се налазите под јачим стресом. Правилна дијета и вјежбање морају бити редовни да би се избјегле невоље које могу доћи касније током године.

Рибе

Љубав:

Пред вама је период нових радости, среће и најљепших животних остварења - јер понекад се и они чудесни снови остварују. Особе које су слободне или саме могу имати пуно лијепих сусрета. Немојте брзо реаговати са одлукама, добро одмјерите предности и слабости потенцијалног партнера 

 

Посао:

Ова година ће од вас захтијевати пуно посвећености и напорног рада, ако имате потребу да будете изузетно добри у вашем пословању. Немојте пренатрпавати своје професионалне активности, фокусирајте се на један или два пројекта и усмјерите своју енергију на њих.

 

 

Здравље:

Важно је да се правилно његујете, да одржавате добру психофизичку кондицију или да практикујете редовне здравствене контроле. Препоручује вам се, да се држе својих тренинга и навика у исхрани како би током 2019. године имали бољи ниво енергије. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана