Varaju bez razmišljanja: Horoskopski znakovi koji su u stalnom iskušenju

Varaju bez razmišljanja: Horoskopski znakovi koji su u stalnom iskušenju 19.10.2018 22:52 | Agencije

Postoje horoskopski znaci koji su skloniji prevari od drugih.

 Naravno, nije baš svaki od navedenih horoskopskih znakova varalica, ali ipak treba imati u vidu ove kombinacije.

Ovan i Bik

Ovan i Bik se jako međusobno privlače te su na prvi pogled sjajan par. Međutim, vatreni Ovan nije ni približno vjeran kao Bik. Ljubav će stalno biti na iskušenju– jer je Ovan sklon prevari.

Blizanci i Vaga

Osobe rođene u znaku Blizanaca i Vage provode rado puno vremena zajedno. Imaju puno sličnosti, a Vaga voli prevrtljivu prirodu Blizanaca. Međutim, Blizanci brzo počnu da se osjećaju sputano te nisu vjerni koliko su to osobe rođene u znaku Vage.

Rak i Jarac

Rak uživa u udvaranju Jarca, dok se Jarac zaljubi do ušiju u osjećajnost Raka. Mada to u početku zvuči kao idealna veza, Raku brzo dosadi. Zbog toga, brzo traži aferu.

Lav i Strelac

Ovi vatreni znakovi su u početku jako zaljubljeni te se međusobno obasipaju pažnjom. Međutim, Lavu treba stalna pažnja koju mu Strelac ne može pružiti. Zato Strelac brzo „pogađa“ nove ljude. Oba horoskopska znaka ne ulažu dovoljno potrebne energije u vezu i nakon nekog vremena se ne shvataju ozbiljno.

Škorpija i Ribe

Ova dva horoskopska znaka ne mare baš previše za vezu, pa im ne pada teško da varaju. Pošto oba znaka nisu baš vjerna, mogu biti u nekoj prividnoj vezi.

Vodolija i Djevica

Vodoliju odmah privlači nevina ličnost Device. Ali, vrlo brzo ima potrebu da švrlja. Osim toga, Devica se ne može nositi sa spontanošću Vodolije, pa često dolazi do svađe.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica