Три знака зодијака који ће доживјети љубавну пропаст овог прољећа

Агенције
Три знака зодијака који ће доживјети љубавну пропаст овог прољећа

Меркур је ретроградан од 22. марта до 15. априла. Захваљујући ходу уназад ова планета је већ изазвала велики број неспоразума у комуникацији, али и у љубавном животу многих знакова.

Да ли је ваш партнер одједном промјенио планове? Послали сте му поруке, а он није одговорио? Да ли је неразумијевање прерасло у конфликт? За ова дешавања можете да захвалите ретроградном Меркуру.

Поједини хороскопски знаци ће током овог периода доживјети прави емотивни бол, али и научити неке лекције из прошлости, као и како да се носе са разочарањима.

Ево о којим знацима је ријеч…

Рак

Рак ће тешко подносити промјене које доноси Меркур. Самим тим, лако ће се дистанцирати од људи, чак и оних који би могли да му помогну да се лакше избори са присутним емоцијама. У случају да се ваш партнер осјећа одбачено и запостављено, може доћи до свађе, па и раскида.

Ако се ово деси, имајте у глави да то није ваша кривица. Ви не можете промјенити начин на који вас свет доживљава. Меркур нас учи доста о границама: како да поштујете своје, али и туђе. Ако вам овај период донесе крај везе, то је зато што је потребно да научите како да градите бољу заштиту од цијелог свијета. Све што је потребно јесте да пронађете људи са којима ћете бити, а који знају да поштују ове границе.

Вага

Вага не воли када ствари нису у балансу, али равнотежа је управо оно што Меркур воли да поремети и уништи. Припадници овог знака ће вјероватно доживјети енормни стрес ове сезоне. С обзиром на то да воле луксуз током прољећа, можда ће осјећати као да немају довољан комфор и удобност живота коју заслужују.

Имајте у виду да понекад треба да будемо смјештени у непријатне ситуације само како бисмо обратили пажњу на оно што се дешава. Неугодност је позив да почнете да мијењате оно што сте радили до сада и увједете нове промјене. Можда је мали љубавни слом неопходан како би Вага чула позив.

Шкорпија

Неке лекције у животу се уче спорије... С обзиром на то да их Шкорпија уводи у свој живот постепено, Меркуров притисак може изазвати праву експлозију осјећања. То може довести до раскида, који ће иницирати баш Шкорпија. А ако то уради, то је вјероватно зато што осећа да су били под великом притиском, и то оним који се односи на промене. У овом процесу они ће чак бити више повређени него друга страна.

Ако вас универзум зове на промјену, Шкорпије, то је знак да сте спремни. Промјене ће се десити у зависности од тога колико сте припремљени за њих, па не доживљавајте страшно раскид или неуспјех, већ храбро идите напред.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана