Стрелци су филмске звijезде, Ваге воле природан изглед, а шта је с осталима?

conopljanews.com
Стрелци су филмске звijезде, Ваге воле природан изглед, а шта је с осталима?

Који хороскопски знаци су претјерани чистунци, а који се туширају само онда када морају; коме је важно да остане у доброј форми, а ко је склон да се запусти свој физички изглед и бригу о тијелу.

Ован

Једноставан "за одржавање", тушира се прије спавања и спреми се за пет минута кад негдје треба да крене. Коса је увијек чиста. Мушки Ован импонује супротном полу, зато што углавном презире женске третмане за његу љепоте (који се неким мушкарцима баш допадају), јер он је прави мачо. Као млад, радо се бави спортом и одржава витку линију и атлетски изглед, али у зрелијим годинама умије да се препусти храни и превише угоји.

Бик

Ужива у јутарњем туширању, па купатило послије њега личи на сауну, а док се брије, размишља о свом омиљеном лосиону послије бријања који не мијења годинама. Жена Бик се предано посвећује својој коси, шминкању и избору секси гардеробе и удобне обуће. Скептична је према козметичарима, више воли сама да се фарба, а највише повјерења има у квалитет сапуна за бебе и апотекарских крема за лице. Ако се бави спортом, бира пливање или аквабик, јер не воли да се презнојава.

Близанци

Много полаже на хигијену, негу и изглед тијела, без обзира којег је пола, а мушки Близанац обично користи електрични бријач (жена Близанац може да га "украде" партнеру, и за ноге, кад жури, а није стигла да оде на депилацију). Пресвлачи се више пута дневно, кад год је у могућности, а често у ауту има резервну мајицу, ципеле, а парфем или тоалетну воду често носи са собом. Иде у соларијум и радо се бави рекреацијом, али радо и мијења спортске активности, јер му брзо досаде.

Рак

Како је њему лијепо у његовом царству, његовој оази – у његовом купатилу, па макар било и најмање на свијету. Ту он натенане може да проучи све мишиће на свом тијелу, колико су затегнути и гдје би још требало порадити на њима, па правац – теретана! Док је млад, ужива у дивљењу супротног пола, због комплимената на рачун свог изгледа, али се с годинама, најчешће запусти и угоји. Жена Рак увијек је женствена, чак и кад има вишак килограма, умије да их носи, његована, дотерана и кад кува ручак.

Лав

Воли да напуни каду миришљавим купкама, упали мирисне свијеће, пусти музику и ужива, кад има времена. Дуго се мацка млијеком за тијело, купује све могуће креме и кремице за његу, а ако није депилирана, носи панталоне по тропским врућинама. Мушки Лав ће ријетко необријан изаћи из куће, а изгледа отмјено чак и бермудама и папучама или патикама кад иде да опере кола или попије пиво са друштвом послије партије тениса. Лавица се мучи с килограмима, пјешачи, шета, плива, али се не одриче три кашичице шећера у кафи.

Дјевица

Чим уђе у кућу, иде у купатило да се истушира, а навише јој прија крема од невена. Код фризера носи свој шампон, регенератор и четку за косу (понијела би она и пешкир, али било би превише). Воли да једе, али стаје на вагу, чим примјети да се угојила и труди се да смањи оброке, али ће тешко одољети парчету торте. Склања своју четкицу и пасту за зубе од укућана у посебан ормарић у купатилу, јер не воли да их мијеша са оним грозним четкицама са којих још капље вода, јер их нико тако помно и лијепо не обрише после употребе, као она.

Вага

Строго води рачуна да ни до супермаркета или пијаце не оде, а да није дотјерана, јер је свијесна да је имиџ њена најбоља заштита од љубопитљиваца. Ионако жури, јер има заказано код фризера, а ни код козметичарке не смије више да касни, јер ће јој скратити вријеме масаже у којој стварно ужива. Купатило мушке Ваге премало је да у њега стану сви лосиони прије и послије бријања, парфеми и шампони, па ће и на посао каснити, ако није опрао косу.

Шкорпија

Баш њу брига шта ће ко да каже кад је угледа у природном издању, без шминке или фризуре, па иако покуша да јој замјери на неуредном изгледу или недепилираним ногама - запамтиће му она то. Воли скупоцене и квалитетне препарате за косу, креме и млијека за тијело, али ако не може да их приушти, радије ће користити само воду и мирисати на благ сапун. Заводник Шкорпион умије да се обузда, кад примјети да га љубав према 'гурманлуцима' или пиву води ка - великом стомаку.

Стрелац

Изглед је закон за Стрелца, поготово онакав који му омогућава да се осјећа као филмска звијезда или као да је стигао из неке друге средине, на примјер из Африке. Ужива у бањању у кади, а кад нема времена, пребаци један туш преко себе и – као нов је. Најновије марке парфема, лосиона за бријање и бријача са специјалним ивицама, крема за депилацију, млијека за његу тијела налазе се у његовом купатилу и свуда по кући. Иако је спортски тип, па иде на 'пауер плејт', баскет, тенис, скијање, кад једном набаци вишак килограма, тешко се враћа на старо.

Јарац

Воли да се спрема натенате, тушира се ујутру, а послије пред огледалом претражује промјене на свом тијелу о којима ће нерадо било коме причати, можда сестри или доброј пријатељици љекарки. Вјерује углавном у природне препарате за његу, па нема баш много повјерања у фризере и козметичаре, понекад се чак јежи при помисли да јој они петљају по коси или лицу, кад она то најбоље умије сама да уради, поготово да се нашминка. Јарцу прија релаксациона масажа и воли да пјешачи.

Водолија

Како она воли да мирише, и то наравно на најновије, најскупље парфеме, тоалетне водице, гелове за туширање, регенераторе, паковања за косу и млијека за тијело, јер Водолија је роб реклама: чим види нешто ново на ТВ, мора то и да проба. Кад уђе у купатило, не излази док не потроши сву воду у бојлеру, јер косу пере малтене сваки дан. Коса је њен заштитни знак, па фризери захваљујући Водолијама не искључују фенове и пресе. Често узима витамине, редовно тренира или размишља о естетским хируршким интервенцијама.

Рибе

Читав арсенал препарата за његу лица, косе и тијела налази се на полицама и у ормарићима њеног купатила и на тоалетном сточићу у спаваћој соби, али Риба не користи било шта - само пробране марке. Често практикује неки опробан породични рецепт за фарбање и волумен косе, а посебно води рачуна о интимној хигијени. Жена Риба врло је скептична према извиканима улошцима 'са и без крилаца. Иако највише воли да плива, мисли да нема боље рекреације за одржавање витке линије и секси изгледа од - вођења љубави.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана