Шта ваш знак треба да избjегава до 28. марта?

Агенције
Шта ваш знак треба да избjегава до 28. марта?

Три до четири пута годишње, планета Меркур се креће уназад на небу и то траје око три недjеље.

Овај феномен је познат као ретроградни Меркур. Петог марта, Меркур је почео са својим ретроградним кретањем и то ће трајати до 28. марта. Овај феномен ће донijети многе прилике у ваш живот, али и многе изазове.

Дакле, погледајте шта би требало да избjегавате од 5. до 28. марта према вашем знаку зодијака

Ован

Иако сте обично отворени и сигурни, можда ћете морати да промjените ово. Ваш его вам може само нашкодити. Да бисте избjегли потенцијалне проблеме са блиским људима у вашем животу, покушајте да разумijете њихову страну, а не само да докажете да сте у праву.

Бик

Иако често изгледате као полуга за људе у вашем животу, овај пут ћете бити много подложнији утицају тих људи. Схватићете да смиривање пријатеља може да вам одузме сву енергију. Да бисте се заштитили, морате поставити неке здраве границе.

Близанци

Увijек сте били у стању да побjедите било кога својим шармом. Током ретроградног Меркура, изненада се можете заинтересовати за идеју статуса и престижа. Важно је запамтити да је пријатељство важније од гламура. Не дозволите себи да заборавите вољене.

Рак

Ваша способност да имате здраву интеракцију са својим партнером ће се смањити у овом периоду. Често ћете судити на основу стереотипа. Покушајте да не радите пребрзо и дајте себи времена да размислите о ситуацији прijе него што вас емоције надвладају.

Лав

Увijек сте уживали у својој креативној страни на много начина. Овај период је идеалан да изразите своју креативност кроз вашу одjећу. Међутим, морате запамтити неколико ствари. Док је утицај других култура дио људске интеракције, пазите да не пређете границу.

Дјевица

Дуго сте одржавали самоконтролу, али овај период ће вам помоћи да схватите да не можете контролисати израз на лицу. Сада ћете открити да не можете сакрити своја права осјећања. Покушајте да други не примјете ваш зли изглед.

Вага

У току овог периода избјегавајте одлуке о прошлим и садашњим односима. У овом периоду, сваки покушај помирења неће бити успјешан. Уместо тога, покушајте да схватите шта је добро у вашем животу и престаните да се осврћете.

Шкорпија

Познати сте по томе што говорите оно што мислите када је то потребно. Имате мало толеранције за грешке и држите се својих високих стандарда. Током овог периода, стандарди ће постати још већи. Можда мислите да ћете добити најгору услугу у ресторанима или трговинама, али ово мишљење није истина. Покушајте да дишете дубоко и останите љубазни.

Стрелац

Увијек сте уживали да будете у очима јавности и вјероватно сте нашли начин да искористите своју способност да ступите у контакт са свима с којима се сусрећете на радном мјесту. Ово је вјештина која вам је много помогла, али се не ослањајте на њу у овом периоду. Ретроградни Меркур вам може отежати комуникацију са другима.

Јарац

Увијек сте били ослонац за своју породицу. Схватићете да је подршка коју нудите нешто што вас исцрпљује. Не плашите се да кажете - не.

Водолија

Ретроградни Меркур ће изазвати забуну у вашој комуникацији. Можете искусити много непријатности, али ове грешке могу имати велики утицај на ваш живот. Добро провјеравајте коме ћете послати поруку. У ствари, потпуно избјегавајте писану комуникацију, јер то може да вам изазове проблеме.

Рибе

Због ретроградног Меркура, могуће је доносити заиста лоше одлуке када је у питању потрошња. Овај пут не купујте скупе ствари, а прије него што одлучите да ли желите нешто, сачекајте бар један дан. Касније ће вам бити драго када схватите да сте избјегли грешку јер нисте ништа купили.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана