Шта ваш хороскопски знак највише воли да гугла?

Агенције
Шта ваш хороскопски знак највише воли да гугла?

Како знак хороскопа одређује карактер особе у великој мјери, не чуди да сваки знак има нека своја правила и фаворите када сурфује по интернету.

Ован

 


Ован је заинтересован за здрав начин живота и органску храну, а уз то и за разне бесплатне ствари попут снимке с вјежбама. Но, информације ће прикупити и нестати с интернета, њему је и даље узбудљивије да ради све уживо.

Бик

Бик користи интернет као инспирацију за нове пословне идеје и информације о представама, изложбама и концертима. Како обожава да кува, не чуди да су му омиљене странице препуне сласних рецепата.

Близанци

Близанци се највише дописују с пријатељима преко свих могућих друштвених мрежа, но уједно и траже информације важне за посао, а нарочито уживају на страницама с најновијим технолошким геџетима.

Рак

Рак је практичан и на интернету тражи савјете за уређење и опремање куће, а ништа мање од Бикова их не занимају и рецепти који су обавезно на недјељном породичном ручку.

Лав

Лав обожава да се одмара уз игрице на интернету, али главна забава су им ипак сајтови о путовањима. Воле и савјете за здрав живот и исхрану, а што се тиче посла, закачиће се за сваки занимљиви чланак о економији и маркетингу.

Дјевица

Дјевица од свих знакова највише посећује странице с темама о хигијени и здрављу, кући и породици, а online планери и савjети за бољу организацију увијек су им отворени у барем једном прозору. Уради сам је измишљен за њих...

Вага

Вага ће се изгубити у беспућима интернета тражећи информације о моди, љепоти и умјетности, а интернет им служи и као извор музике, филмова и серија од којих су једноставно зависни.

Шкорпија

Шкорпија предњачи у посјетама, погађате, еротским садржајима, али како обожавају теорије завјере, у њиховим букмарксима биће стотине страница алтернативне медицине и паранормалних активности.

Стрелац

Стрелац сурфује без престанка јер га занима апсолутно све. Ипак, на првом мјесту су забавни садржаји и музика, а како обожавају да путују, не чуди да су запамтили све релевантне странице с одличним попустима на путовања.

Јарац

Јарац на интернету углавом тражи садржаје везане уз посао којим се бави, а осим тога воли странице с уради сам савјетима и осталим практичним стварима. Но, уз Овна проводи најмање времена онлајн.

Водолија

Водолија је највећи зависник од интернета од свих знакова, јер интернет је мјесто на ком се осјећају као код куће - могу пронаћи баш све што их занима, а тога је пуно.

Рибе

Рибе воле разне теме, од астрологије и тумачења снова до поезије и умјетности, а нарочито уживају у серијама и филмова. Потребу за дружењем задовољавају на форумима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана