Шта вам је у животу најважније: Лавовима луксуз, Раковима осjећања

malihorskop.com
Шта вам је у животу најважније: Лавовима луксуз, Раковима осjећања

Да ли сте размишљали шта вам је најбитније у животу? Ако нисте, хороскоп је открио...

 

Ован

Воле да буду оно што јесу, мрзе претварања

Овнови цијене индивидуалност, независност и потребу да буду оно што јесу. Ни надређени, ни љубавник им никад не смије говорити шта би требало да раде или како да се понашају у одређеним ситуацијама. Овнови су најнезадовољнији ако су присиљени да се уклоп у неке норме. Желе да их људи воле онаквима какви јесу и не пристају на компромисе.

Њихов мото је: БИТИ!

Бик

Најважније им је да задрже оно што им припада.

Бикови напорно раде на сваком послу којег се прихвате. Када нешто постигну и остваре, то не желе ни с ким да дијеле. Практичан су знак, па због тога су и одлични радници. Нису похлепни – ако се боре за своје право, боре се и за право својих колега, али када једном стекну нешто у материјалном смислу сматрају како имају потпуно и искључиво право на то. Никад се својих ствари не одричу, , па ни због љубави.

Њихов мото је: ИМАТИ!

Близанци

Најважнија им је слобода мишљења.

Њихов бриљантни ум им је пасош за свијет. У својим мислима могу отићи гдје год пожеле. Идеје су им чаробне. Ако им неко каже како превише размишљају и како би требало да буду практичнији, смртно ће се увриједити.

Њихов мото је: МИСЛИТИ!

Рак

Најважнија су им осјећања

Ракови су забавни и заиграни споља, али нежни изнутра. Највише воле да уживају у својим осјећањима.

Њихов мото је: ОСЈЕЋАТИ!

Лав

Најважније им је да се покажу у најбољем свијетлу.

Лавови су најдивнија, најхрабрија и најснажнија створења на земљи. Али морају имати могућност да то покажу и другима. Важно им је да им нико не одузима њихов луксуз. Увек морају бити у центру пажње.

Њихов мото је: ЖЕЉЕТИ!

Дјевица

Најважније им је да могу доносити одлуке.

Дјевице су аналитичари. Способни да примете и најситније детаље, па им је врло важно да се баш њима да право да донесу коначну одлуку. Боре се за слободу мишљења, али им је најважније прикупити много података, по могућности од различитих извора.

Њихов мото је: АНАЛИЗИРАТИ!

Вага

Најважније им је да угоде другима и себи.

Равнотежа идеја је према вагама идеално стање. Вагама је нужно да управо оне одлучују шта је најбоље. Мада никад не претјерују. Колико се боре за себе, боре се и за друге. Свако подручје живота им је битно: и посао и каријера и породицу.

Њихов мото је: ПОСТИЋИ РАВНОТЕЖУ!

Шкорпија

Најважније им је да добију оно шта и кога желе.

Шкорпије су најиздржљивији знак хороскопа. Они тачно знају што желе и могу поднијети доста тога како би то добили. Мисле како заслужују управо то и ако баш то немају не могу бити потпуно срећни.

Њихов мото је: ЗАСЛУЖИТИ!

Стрелац

Најважније им је да истраже и виде цијелу слику.

Стрелци су обично спонтани и раде оно што желе. Њима је врло важно да се забаве. Не воле озбиљне теме, а у сваку ситуацију покушавају да унесу хумор.

Њихов мото је: ВИДЈЕТИ

Јарац

Најважније им је да од лимуна направе лимунаду.

Они имају моћ да искористе и пронажу сврху у свему око себе. Важно им је да могу да изаберу оно што мисле да могу изабрати. Није им увијек лако, али никад се не предају.

Њихов мото је: ПОПРАВИТИ!

Водолија

Најважнија им је слобода, али за све.

Они су оригинални и прагматични. Често знају да шокирају, али и да освјетлите, инспиришу, науче, објасне и схвате. Боре се за све врсте слобода и никад никога не осуђују.

Њихов мото је : ЗНАТИ!

Рибе

Најважније им је да слиједе своје снове

Рибе цијене и захтевају слободу мисли и говора. Визионари су и врло им је важно да могу следити оно у што вјерују. Одузмите им вјеру и то је као да сте рибу ставили на суво. Рибе воле да верују како смо сви на истој страни.

Њихов мото је: ВЈЕРОВАТИ!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана