Шта почетно слово имена говори о вашем карактеру?

Н1
Шта почетно слово имена говори о вашем карактеру?

Име је комбинација звукова, а моћ звука још није до краја испитана. Да ли је могуће да и почетно слово нашег имена, за које се сматра да носи најупечатљивији звук и дјеловање на нас, одређује, донекле, и нашу природу...?

У низу забавних садржаја које се на интернету могу свакодневно пронаћи, издвајају се они који ''говоре о вашем карактеру''. Забавимо се и ''откријмо'' шта почетна слова имена говоре о вашем карактеру!


А Особе чије име почиње словом А су марљиве, велики су радници, али воле и комфор и уживање. Никада неће сједити беспомоћно, учиниће све да себи уљепшају живот. Труде се да буду материјално добро осигурани, па углавном раде добро плаћене послове. Воле бити окружени људима.

Б Људи чије име почиње на слово Б јако су осјећајни. Талентовани су па их можете срести међу умјетницима или научницима. Имају сталну жељу за путовањима. Њихове љубави су бурне, али и фаталне. Тешког су карактера.

Ц Људи их доживљавају као причалице којима је језик бржи од памети, али иза тога се крију вешти манипулатори. Иначе су нежни, увијек спремни са другима да подјеле своје тајне.

Ч Препознаћете их по аристократском, господском држању, достојанствени су. Врло су педантни, смирени и добро образовани.

Ћ Ове особе често су тужне и меланхоличне. Воле да поштују правила, па су савршени радници. Самокритични су и спремни да се жртвују за друге.

Д/Ђ Ово су врло самосталне особе. Воле да имају свој мир и слободу и уживају у свом дому. Кад нешто пожеле брзо и лако то добију јер имају јак карактер.

Е Ове особе су врло промишљене и детаљне. Проблем ће сагледати из сваког угла па ће приступити рјешавању. Добри су на пословном плану и успјешни у контакту с људима.

Ф Овде се ради о великим индивидуалцима. Никада се неће огрешити о друге, али исто тако знају да чувају и своје интересе. Не воле да дугују некоме нешто и не заборављају услуге које су други учинили за њих. Ово су одговорне особе с изразитим осјећајем захвалности.

Г Особе чије име почиње на слово Г веома су педантне и воле да им је у кући све на свом мјесту, чисто и уредно. Јако обраћају пажњу на детаље. Желе да буду признати у друштву, али их слава не занима пуно. Воле сигурност и теже новим сазнањима.

Х Ове особе воле да буду у центру пажње и због тога су спремни да учинине све, што укључује и разне глупости. Знају да се снађу у свакој ситуацији и радо прихватају критику других.

И Ове особе краси емпатија, доброта, али и практичност. Креативни су чак и у свакодневним пословима. Добри су у писању, цртању, имају дар за музику па често постају умјетници.

Ј Људи којима име почиње словом Ј су вјечна дјеца. Њихова појава је врло упечатљива и имају велико срце. Имају особине вође. С овим особама никада вам неће бити досадно, врло су динамични и способни.

К Ово су тајновите особе које никада и нико неће до краја упознати. Помало су интровертни, имају мали број пријатеља, не зато што тешко успостављају контакте већ зато што они тако желе. Најљепше им је у свом свијету. Врло су загонетни, и себи и другима.

Л/Љ Ове особе много воле да угађају себи и ту су прави умјетници. Воле квалитет и удобност. Често знају да буду непријатни у друштву и тешки за комуникацију. Стално се брину око нечега, песимистични су и ријетко ко може им удовољити.

М Ово су прави љубитељи природе. Одговорни су, али понекад знају да избјегну обавезе да би себи приуштили неко задовољство. Често су стидљиви, а понекад и немарни за људе око себе.

Н/Њ Особе чије име почиње овим словима рођени су бунтовници. Не воле ауторитете ни шефове. Имају оштар ум и увијек су критични како према себи тако и према другима. Предани су послу чак и када раде оно што не воле.

О Ово су перфекционисти. Жељни су признања и поштовања. Врло су принципијелни, али и конзервативни. Породица им је на првом мјесту и труде се да на том плану ништа не мањка.

П Ове особе живе живот пуним плућима. Воле путовања и узбуђења. Живе за славу и популарност. Жељни су великих достигнућа.

Р Они су у центру пажње. То су храбре, одважне, самоувјерене особе. Имају чврст став и с њима се не вреди расправљати ни о чему. Оно што науме то и остваре.

С Овим људима су најважније материјалне вриједности. Код њих је амбиција јако изражена и веома су непоколебљиви у послу. С друге стране, у љубави су несигурни и често несрећни.

Ш Ово су скромне особе с добрим смислом за детаље и хумор. Расположење им се стално мијења, па тако се данас могу посвађати с вама, а већ сутра ће то заборавити. Знају бити сјајни и поуздани пријатељи.

Т Особе чије име почиње словом Т су осјећајне, интуитивне, креативне особе којима је најљепше у свом свијету маште. Обожавају моду и егзотику. Врло су принципијелни.

У Ово су прави авантуристи. Воле путовања и раде на свом духовном развоју и уздизању. Никада неће радити посао који не воле.

В Они чије име почиње овим словом такође су осјећајни, вјерни, теже љубави за цео живот и партнеру се предају у потпуности. Воле јако, чврсто и страствено. Врло су пажљиви, воле да све што раде добро испланирају, али неријетко им се догоди да превиде неке важне детаље.

З Ово су врло карактерне особе. Одговорне су, врло интуитивне, дубокоумне, али некад знају бити зловољне и затворене. Ту су кад пријатељу треба ускочити у помоћ, али за узврат очекују захвалност.

Ж Особе чије име почиње овим словом не воле неизвјесност ни изненађења. Желе унапред да знају шта од кога могу да очекују. Врло су практични. Имају узак круг пријатеља, а новац ће позајмити само ономе у кога имају повјерења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана