Шта нам доносе звијезде у првом мјесецу љета?

B92
Шта нам доносе звијезде у првом мјесецу љета?

Буквално смо испливали из маја и улазимо у јун, први љетњи мјесец....па се надамо да ће макар временске прилике бити благонаклоније према нама него до сада.

На уласку у јун имамо Сунце и Меркур у знаку Близанаца, Марса у Раку и Јупитера који је ретроградан у знаку Стрелца. Сатурн и Плутон су ретроградни у Јарцу, Нептун је у знаку Риба а у Бику су Уран, Мјесец и Венера.

Трећег јуна имамо млад Мјесец у знаку Близанаца. Овај млад Мјесец требао би да донесе много промјена, новитета, кретања, кратких путовања и контаката. Бићемо спремни за договоре, али и за неке нове особе у нашим животима! Мала напомјена – због аспеката које прави овај млад Мјесец, као и његов диспозитор – треба добро мјерити и своје и туђе речи и поступке – биће много претјеривања, преувеличавања, законских нејасноћа или конфузних ситуација.

Већ слиједећег дана, 4-ог јуна Меркур прелази у знак Рака гдје га дочекује Марс. Ово напомињем са разлогом – од 10-ог до 24-ог јуна обије ове планете ће бити у опозицији са Сатурном и Плутоном а налазе се у знаку који првенствено влада породицом. Вјерујем да сте већ чули упозорења за овај период, али није згорег да поновимо – нервоза и стрес могу бити присутни у дому и породичним односима, доста притиска, тензија и тежине. Треба мјерити речи у контакту са онима који су нам најближи, али се чувати и повреда баш везаних за кућу или радове у дому. Забринутост за неког члана породице. Такође – емотивна повређеност и претјерана осјетљивост која може довести до импулсивних акција.

9-ог јуна Венера прелази у Близанце. Лакше ћемо се упознавати, лако ћемо причати о љубави, флертоваћемо....а није немогуће и да се сједи на двије столице када су емоције у питању. Но, ово је повољан период за оне који раде више послова или који желе додатан извор прихода.

17-ог јуна имамо пун Мјесец у знаку Стријелца. Дани око пуног Мјесеца могу нас покренути на пут – вријеме је годишњих одмора, путовања, кретања. Мало нервозе и узбуђења ће свакако бити присутно, као и увијек када је Мјесец пун....

21-ог јуна Сунце улази у знак Рака и званично почиње љето. Послије напетог периода, транзит Сунца кроз знак Рака почеће да доноси рјешења, што ће се нарочито одразити на период послије 27-ог јуна.

27-ог Меркур улази у знак Лава – ако не прије, од овог момента ћемо сигурно бити спремни за љетовање, за одмор, за опуштенцију, за уживање у свим задовољствима које нај1епше годишње доба доноси....

Дакле, средишња декада јуна мјесеца јесте доста захтијевна, и мир и стрпљење нам морају бити приоритет. Но, далеко од тога да је све мрачно и црно – у овом мјесецу се итекако могу започети неке лијепе љубавне или пословне приче....а сигурно је да ћемо имати веће шансе да побољшамо финансије или ћемо барем овим сегментом лакше манипулисати. Кажу да ће нам временске прилике више ићи на руку од краја прве недјеље јуна, па се надајмо да ће то бити баш тако....Јер, када је плаво небо и сунце изнад нас у свом пуном сјају – све се лакше и лепше решава, зар не?

Срећно вам путовање кроз месец јун!!!

Комплетан хороскоп за јун можете прочитати на овом линку

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана