Шест знакова који су прави срећници: Ево ко има највише пара у Зодијаку

Агенције
Шест знакова који су прави срећници: Ево ко има највише пара у Зодијаку

Јарци су подједнако добри шефови и радници, а Водолије су увијек испред свог времена. Лавови освајају шармом, харизмом и забавом док су Бикови најбољи у тимском раду.

На Бикове се увијек можете ослонити, искрени су и практични. Добро им лежи тимски рад и страствено приступају послу у којем треба да сарађују с много људи. Могу се пронаћи у финансијама, уређењу интеријера, медицинским пословима, инжењерингу, адвокатури, маркетингу или ПР-у.

Ракови су њежни, маштовити и заштитнички настројени. Воле да штите оне до којих им је највише стало. Воле да одржавају снажне односе с људима, било професионално или приватно. Јако су вриједни, а добро се сналазе у подручју закона, психологије, едукације или медицине.

Нико нема потребу за моћи и титулом вође као Лавови. Поуздани су, оптимистични, харизматични и забавни. Лако освајају шармом – припадник овога знака је Барак Обама који је проглашен једним од најбољих политичких перформера. Политика, умјетност, дизајн, архитектура, забава и образовање им одлично леже.

Ваге су кооперативне и успјешне у остваривању компромиса јер више од свега поштују правду. Већина Ваги зато се пронашла у пословима везаним за политику, социјални рад или провођење закона.

Јарци живе на Земљи, дословно и фигуративно, па никад не губе хладну главу. Истрајни су и јако одговорни. Подједнако су добри шефови и радници. Највише Јараца ради у подручју умјетности, дизајна, архитектуре и припреми хране.

Водолије су познате као неконвенционални људи испред свога времена. Независни су, али и дубоко повезани с људима. Имају природан дар за разумијевање нових технологија. Њихово подручје је астрономија, фотографија и рачунарство. Водолије припадају промјенљивим знаковима, па често мијењају посао.

Рибе су наосјетљивији знак Зодијака, па често воле да се представљају као мученици. Јако су емпатични те често стављају туђе потребе испред својих. Зато им одговарају занимања из подручја здравства и социјалног рада.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана