Седмични хороскоп (од 7. до 13. марта 2015.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 7. до 13. марта 2015.)

.

Ован, 21.03 - 20.04

Ушли сте у повољнији период, тако да ће вам се указати шанса да нешто и зарадите. Уз подршку са стране и мало труда, учинићете чудо. Планирате нове почетке. Интуиција говори да ћете имати успјеха, а ви у њу вјерујете. Припремите се и за извјесне пословне проблеме. Све иде у рок службе, па и проблеми који се из дана у дан нагомилавају.

Бик, 21.04 - 20.05

Доносите одлуку која из коријена мијења начин живота. Требало је да прође доста времена да се то догоди, а сада рјешавате да невољама окренете леђа. Под условом да не пропустите повољну шансу, можете очекивати успјех. У противном, могући су губици и нервирања. Или сте озбиљно болесни или здрави. Средине нема. Важно је да знате којој категорији припадате и да се сходно томе понашате.

Близанци, 21.05 - 20.06

Посједујете пуно снаге за борбу са проблемима; још кад томе додате нечију подршку... Период убирања ловорика за вас тек почиње. Љубоморне сцене представљају саставни дио љубавне игре. Барем вам није досадно. Односе са људима градите на повјерењу. Пошто сте додатно опрезни, улазите у нову заблуду која се зове - сумња. Она никуда не води.

Рак, 21.06 - 20.07

Покушаћете да направите равнотежу између приватног живота и посла. То ће бити компликовано, јер обавезе вребају са свих страна. Читава седмица је у знаку тешког рада и жеље за доказивањем. Подједнако вам је стало да задовољите и сујету и џеп. Савјет: Уколико обраћате пажњу на детаље, можете лако направити грешку. Перфекционизам је потребан, али често и погубан.

Лав, 21.07 - 21.08

Судбина вам је наклоњена. Постижете неочекивани успјех, што годи свакој, па и вашој сујети. Задовољни сте. Промјена, како код кога. Они који су били здрави могу наредних дана имати проблема, и обрнуто. Слабе тачке организма су срце и јетра. Савјет: Немате разлога да будете сујетни, али ни несигурни.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Креирате судбину ослањајући се искључиво на властите снаге. Срећне околности вам иду на руку, па сте задовољни. Са партнером сте у чврстој и стабилној вези. Нико вас не може раздвојити. Пуно страсти нуди вам ватрени Ован. Прихватите изазов. Не будите тврдоглави, већ опрезни. Иако морате да радите више ствари у исто вријеме, покушајте да смањите ризик.

Вага, 23.09 - 22.10

Промјене које вам се дешавају само су нормалан слијед околности. Можда су нагле, јер не дозвољавају да колебљивост Ваге дође до изражаја. Нисте баш радно оријентисани. Налазите се дуго у фази стагнације, што је почело да вас забрињава. Не клоните духом, већ засучите рукаве. Савјет: Стрпљење, стрпљење и само стрпљење. Биће свега под условом да умијете да чекате.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Одлучујете се за нов пут којим трасирате будућност. Желите да успијете не бирајући средства. Неочекивани догађаји дочекали су вас неспремног. Одличан период за потписивање уговора и започињање нових послова. Уколико се бавите трговином, зарада ће бити велика. Имате подршку сарадника. Водите рачуна о томе шта коме причате. Стријелац, 23.11 - 20.12

Наредна седмица је у знаку амбиције, упорности, али и меланхолије. Биће од свега по мало, а досаде најмање. Не знате за кога да се одлучите: ватреног Лава или њежног Јарца. Прихватите их обојицу, јер је ваша енергија неисцрпна. Пошто је нервни систем благо угрожен, акценат треба да ставите на њега. Бављење спортом - прави је и најсигурнији лијек.

Јарац, 21.12 - 19.01

Ових дана се понашате у свом стилу. Допада вам се нешто што друге чини равнодушним. Ексцентрично понашање и жеља за слободном акцијом су ОК. Неконвенционални сте и оригинални. Страхови, разочарења, депресивно понашање. То прикривате осмијехом, стварајући илузију да сте свемоћни. Кога заправо варате? Па зна се, самог себе!

Водолија, 20.01 - 18.02

У фази сте експанзије на свим пољима. Једино страх од губитка може покварити добро расположење. На нов начин приступате љубави. Не оптерећујете се глупостима, јер сте хармонични, првенствено сами са собом. Околности су вам наклоњене. Искористите их. Савјет: Пошто сте свјесни да је окружење далеко од идеалног, дистанцирате се.

Рибе, 19.02 - 20.03

Тренутно вам је најпотребнији провод. Тек кад будете активни учесник весеља, схватићете да треба више пажње да посветите дружењима и коктелима. Нуди вам се привлачно запослење, лијепо и уносно. Просто невјероватно да то постоји. За сада сте још у фази планирања и преговора. Ништа конкретно. Слободне тренутке искористите за бављење хобијем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана