Седмични хороскоп (од 5. до 13. децембра 2014.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 5. до 13. децембра 2014.)

.

 

Ован, 21.03 - 20.04

Морате преко нечега да пређете ако желите да градите будућност. Неопходно је извршити корјените промјене на нивоу личности које могу бити и болне. На послу доминирате, па су могући сукоби са сарадницима који мисле другачије. За сада, овај сегмент живота је под контролом. Добро се сналазите без ичије помоћи.

Бик, 21.04 - 20.05

Планови, пројекти, нов приступ старим проблемима... Постоји шанса да све побркате. Одморите се и престаните да размишљате о будућности. Уживајте у тренутку. Нервоза, проблеми са хормонима и жлијездама. Кад боље размислите, све иде из главе. Почните правилно да размишљате. Стријелац долази непланирано и тјера вас на луду журку. Не одбијајте позив.

Близанци, 21.05 - 20.06

Многи припадници знака налазе се у фази духовног буђења. Пошто их свака ситница омета на том путу, пожељно је бити истрајнији и упорнији. Стријелац је идеална комбинација у овом периоду. Само он може да вас избаци из равнотеже, али у позитивном смислу. Савјет: Топла планинска кућа, пуно снијега и, нормално, партнер - доживљај чини комплетним. Срећно!

Рак, 21.06 - 20.07

Уколико успијете да елиминишете ометајуће факторе, провешћете неколико лијепих и мирних дана. У противном, бићете у ситуацији да чините све што не волите. Могући су сукоби са ауторитетима, било да се ради о шефу или особама које су на вишој друштвеној љествици. Бурне реакције шкоде.

Савјет: Храна одлично дјелује као антидепресив, а и пићенце.

Лав, 21.07 - 21.08

Опијени сте срећом. Разлог је индивидуалан, сходно тренутним позицијама. Осјећате да су главни проблеми за вама. Радосно хрлите у сусрет наступајућој години. Утопљавајте се због могућности прехладе. Уринарни тракт изложен ниским температурама може да вам задаје бриге. Играјте, пјевајте, па у кревет...

Дјевица, 22.08 - 22.09

Припремате се да бисте неколико дана могли да се излежавате и имате све при руци. Потребни су вам мир, што мање буке и непредвиђених догађаја. Користите кратак предах да се одморите и ментално побјегнете од пословних обавеза. Сакупљате снагу за нове пројекте, којих ће бити у енормним количинама.

Вага, 23.09 - 22.10

Иако сте све добро испланирали, гомила ствари стајаће вам на путу. Припремите се за мноштво ометајућих фактора. Будите стрпљиви и сачувајте хладнокрвност. Психичка равнотежа је благо уздрмана, па је пожељно из окружења елиминисати све што лоше утиче на расположење. Осјетљивији сте него икада.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Пошто сте актер важних животних промјена, осјећате потребу да их на неки начин прославите. Пуни емоција, доброг расположења и радости улазите у нову годину. Многи припадници знака налазе се на самом почетку емотивне везе, или на квалитативно нов начин приступају старој. Њежност им је неопходнија него икад.

Стријелац, 23.11 - 20.12

У фази сте експанзије. Уколико нисте тога свјесни - ваш проблем. Уосталом, саживјели сте се са стањем које је проблематично, па вам срећа дође као стрес. Пуно лијепих догађања на послу обећава унапређење и финансијски добитак. Уколико сте ђак, добићете џепарац. Све је у знаку иновација и проналазака.

Јарац, 21.12 - 19.01

Тренутно сте дошли до душевног увида и стекли нова сазнања која вас испуњавају, па лакше савладавате недаће које намеће околина. Болови у куковима или проблеми са јетром могући су, али не и неизбјежни. Савјет: Јелка, поклончићи, торта, шампањац... Онда филм у кревету са вољеном особом...

Водолија, 20.01 - 18.02        

На финансијску ситуацију не можете да се пожалите, а и здравствена је под контролом. Свега имате баш онолико колико вам треба. Уживајте док можете. Са Рибама, Раковима и Стријелцима биће лудо и незаборавно, док о Јарцу можете само да маштате. Он је тренутно негдје далеко. Шетња градом у поноћне сате - може вас подсјетити на лијепе дане.

Рибе, 19.02 - 20.03

Имате толико идеја, само кад бисте били стрпљиви да их спроведете у дјело? Можда и хоћете, ако се мало потрудите. Вријеме славља вам одговара, јер обожавате дружења. Више планирате него што радите. На послу дијелите савјете и причате. Осјетљивији сте на нарушене међуљудске односе него иначе. Савјет: Ресторан поред ријеке, уз обавезне рибље специјалитете и тамбураше.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана