Седмични хороскоп (од 31. јануара до 6. фебруара 2015.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 31. јануара до 6. фебруара 2015.)

.

Ован, 21.03 - 20.04

Пожељно је одмјеравати ријечи и ћутати. Пошто је комуникација једнострана, не покушавајте да некога у нешто убиједите. Само ћете се нервирати. Нов посао много обећава, па сте с разлогом оптимиста. Повољне околности ће га убрзати, тако да се морате понашати сходно приликама - зрело и одмјерено. Ушли сте у повољан период, а да тога нисте свјесни.

Бик, 21.04 - 20.05

Од вас се наредних дана очекују тактичност, упорност и одмјереност. Не идите главом кроз зид, већ се сјетите да постоје лакши начини да ријешите проблем. Углавном добро. Пошто тренутно имате вишак енергије, трошите је немилице. Самим тим, она се обнавља, а ви сте задовољни. Савјет: Опустите се и уживајте под позитивним планетарним утицајима.

Близанци, 21.05 - 20.06

Захваљујући креативним идејама и снази, у комбинацији са младалачким шармом, чините чуда. Склоност ка чулним ужицима је наглашена. Препуштате им се! Пошто сте у плус фази, тако и функционишете. На пређашње грешке партнера не обраћате пажњу, јер имате паметнија посла. Нешто смјерате. Морате бити реалнији у разматрању будућих догађаја.

Рак, 21.06 - 20.07

Задовољни сте јер вам је напокон пошло за руком да остварите пројекат који због виших околности касни. Можда имате и других разлога за добро расположење? Немојте уносити превише емоција у посао којим се бавите. Ни у чему не треба да претјерујете, јер ћете се разочарати. Савјет: Ако покушате да градите везу на искрености, погријешићете.

Лав, 21.07 - 21.08

Претходних дана сте се до те мјере префорсирали, па не можете да се наспавате. Планирате нове акције, које захтијевају додатну снагу, у којој, нажалост, оскудијевате. Нисте свјесни посљедица које хиперактивност може имати на ваше здравље. Посветите више пажње себи. Уколико се одмарате и окренете љубави и умјетности, пребродићете кризу.

Дјевица, 22.08 - 22.09

У фази сте доношења значајне одлуке, оптимизма и почетка новог животног циклуса. За све ствари имате оправдање. Рационални сте по обичају, па не гријешите. Веза у којој сте има све елементе да се претвори у чисту патологију. Уколико наставите да будете сумњичави и конфузни, тешко вама! Идеално се слажете само са Рибама. Савјет: Емотивна рашчишћавања одложите!

Вага, 23.09 - 22.10

Успјешна седмица, нема шта! Узбуђења ће бити на претек, па вам бар неће бити досадно. Исход је повољнији него што мислите. Само наставите овим темпом. Успјешно учење, полагање испита и све активности које подразумијевају добру концентрацију. Сталожено завршавате један по један започети посао. На нападе депресије можете да утичете налазећи компензацију у дружењима и раду.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Кроз искушења и патњу постижете личну снагу. Још кад томе додате свој шкорпијски инат. У фази сте прављења далекосежних планова. Проблеми са хормонима и жлијездама са унутрашњим лучењем. Уколико се уплашите због здравља, видјећете да је страх неоснован. Савјет: Пожељно је максимално стрпљење у послу.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Непоправљиви сте романтичар, сентиментални и преосјетљиви. Нисте у довољној мјери самостални. Сувише се на неког ослањате, па без њега тешко функционишете. Несугласице су плод маште. Само губите вријеме и снагу обраћајући пажњу на секундарне ствари. Суштину занемарујете. Због чега сте огорчени? У наредном периоду је пожељно разликовати битно од небитног.

Јарац, 21.12 - 19.01

Лоше се осјећате. За то имате гомилу разлога, мада, кад боље размислите, и немате. Под условом да из другог угла посматрате проблеме, моћи ћете да се са њима и носите. Уколико нисте успјешни, сами сте криви. Наредних дана треба да очекујете просперитет. Размислите гдје гријешите ако до њега не дође? Треба све анализирати и видјети гдје су грешке.

Водолија, 20.01 - 18.02        

Завршавате започету битку. Пошто сте неке ствари привели крају, оптимизам није неоснован. Пуно догађаја са позитивним исходом. Болести претјеривања. Конзумирате храну на нервној бази. Уколико будете дисциплиновани, биће све у реду. Само умјереним начином живота можете добро функционисати. То је лако рећи, али не и учинити.

Рибе, 19.02 - 20.03

Напокон сте усагласили физичке и менталне активности. Додуше, ове друге још увијек предњаче, али ћете успјети да их каналишете. Ове недјеље су Ракови идеални партнери за вас. Ако ништа друго, моћи ћете да се тјешите до бесвијести. Кад се двије воде састану, шта се дешава? Поплава наравно. Долазите до душевног мира, али лако можете да га изгубите.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана