Sedmični horoskop (od 30. avgusta do 5. septembra 2014)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 30. avgusta do 5. septembra 2014)

.

Ovan

Nalazite se u fazi kreativnog uspona i stalo vam je da poboljšate svoj poslovni ili društveni status. Osmislite dobar plan i mudro sačekajte na završnu fazu u poslovnim pregovorima. Emotivna inspiracija u vama pobuđuje neobične ideje, zračite pozitivnom energijom i umijete da osvojite nečiju pažnju. U skladu sa svojim emotivnim statusom ili afinitetima, odaberite i novu ljubavnu romansu.

Bik

Suviše ste ponosni da progovorite o određenim problemima koji vas sputavaju i na takav način nepotrebno otežavate svoj poslovni ili društveni položaj. Ukoliko vam je stalo da očuvate dobre poslovne veze i rejting, prihvatite mogućnost sporazumnog dogovora. U ljubavnoj perspektivi, nema potrebe da se zavaravate velikim iluzijama i nečijim obećanjima. Kao i do sada, sigurno je samo ono što čvrsto držite u svojim rukama.

Blizanci

Nalazite se u sjajnoj formi i imate zanimljive ideje. Potreban vam je dobar podsticaj ili neko ko bi vas podržao u odlučujućim situacijama. Vaša dobitna kombinacija, predstavlja spoj lijepih i korisnih stvari u različitim pravcima. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad vam nedostaje početni zanos ili dovoljno hrabrosti da izrazite svoje emotivne namjere. Kolebljivost može da vas navede na pogrešan emotivni izbor.

Rak

Djelujete energično pred svojom okolinom i pokušavate da uskladite različite poslovne interese. Stalo vam je da sačuvate dobar poslovni rejting, ali ne pristajete na nečije dodatno uslovljavanje. Potrebno je da odredite jasniju granicu između svojih interesa i poslovnih standarda koje nameće grupa saradnika. U odnosu sa voljenom osobom postoje različite potrebe i interesovanja, ali stalo vam je da premostite ljubavni nesklad i da ostarite novu harmoniju.

Lav

Nalazite se u stvaralačkoj fazi i zagovarate ubrzani poslovni ritam u svom okruženju. Zarad velikih ambicija povremeno umijete da prekoračite osnovna pravila ili da energično sprovedete svoju volju, bez prethodne konsultacije sa saradnicima. Postoji osoba koja djeluje vrlo izazovno na vaše emotivno raspoloženje, ali vi za sada morate da je trpite. Profiltrirajte svoje misli i osjećanja, prije nego što donesete novu odluku.

Djevica

Angažovani ste na različitim stranama i budnim okom pratite nove događaje na poslovnoj sceni. Potrebno je da postavite listu prioriteta u dogovoru sa saradnicima, kako biste racionalnije koristili svoje znanje ili energiju. Korisne informacije mogu da vam olakšaju put do afirmacije i poslovnog uspjeha. Zarad zajedničke sreće, učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu. Nema razloga da odustajete od dobrih namjera, uživajte u situacijama koje vas emotivno zbližavaju.

Vaga

Djelujete promišljeno u različitim situacijama, stalo vam je da pridobijete nečije povjerenje ili naklonost u poslovnim krugovima. Informacije sa kojima raspolažete ne predstavljaju pouzdane kriterijume, ali bez velikih izazova nema ni poslovne afirmacije. Važno je da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima. Teško vam je da uskladite svoj ljubavni ritam i afinitete u odnosu sa bliskom osobom.

Škorpija

Osjećate dodatni priliv kreativne energije i ne možete da se pomirite sa prosječnim rezultatima. Dobijate podršku u svojoj okolini i imponuje vam saznanje, da saradnici imaju dovoljno povjerenja u vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Učinite sve što je potrebno, da uljepšate svoj intimni život i odnos sa bliskom osobom. Potrudite se da djelujete zanosno i privlačno u različitim prilikama. Ljubavni zanos u vama budi novu energiju i neku skrivenu snagu.

Strijelac

Djelujete vrlo energično i aktivno učestvujete u različitim događajima na poslovnoj sceni. Umijete da ostvarite korisne ciljeve i imate veliki uticaj na svoje saradnike. Dinamika poslovnih događaja nameće ubrzani tempo i zahtijeva sposobnost vještog prilagođavanja. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta ili nove ljubavne inspiracije. Emotivni zanos koji osjećate u vama budi želju za strasnim susretima.

Jarac

Imate utisak da se nalazite ispred drugih i samouvjereno odbacujete različite primjedbe koje nisu po vašoj volji. Pretjerano insistiranje na ličnim interesima skreće pažnju okoline i stvara dodatne probleme u poslovnoj saradnji. Nema potrebe da vjerujete u sreću koja dolazi iznenada ili bez odobravanja vaše porodice. Emotivni zanos ponekad treba "kontrolisati", obratite pažnju na nečije komentare. Skloni ste čestim promjenama u raspoloženju.

Vodolija

Djelujete aktivno na različitim stranama i umijete da prenesete stvaralački impuls ili kreativnu energiju na svoju okolinu. Blic inteligencija ili sposobnost efikasnog prilagođavanja, predstavljaju vaš glavni adut u poslovnim susretima. Umjesto da se nadmudrujete sa neistomišljenicima prilagodite svoj stil izražavanja u odnosu na utvrđena pravila i visoke profesionalne kriterijume. Imate neobične ideje i stalo vam je da impresionirate blisku osobu u neobičnom i velikom stilu.

Ribe

Pažljivo analizirate kompletnu situaciju na poslovnoj sceni sa različitih aspekata i procjenjujete svoje mogućnosti. Stalo vam je da definišete prave profesionalne vrijednosti i da ostvarite svoje ciljeve. Obratite pažnju na korisne informacije. Ukoliko vas neko navodi na slobodnije emotivno izražavanje, prihvatite dobar podsticaj. Odgovorite na nove emotivne signale ili na nečiju ljubavnu poruku. Oslonite se na svoja osjećanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana