Седмични хороскоп (од 30. августа до 5. септембра 2014)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 30. августа до 5. септембра 2014)

.

Ован

Налазите се у фази креативног успона и стало вам је да побољшате свој пословни или друштвени статус. Осмислите добар план и мудро сачекајте на завршну фазу у пословним преговорима. Емотивна инспирација у вама побуђује необичне идеје, зрачите позитивном енергијом и умијете да освојите нечију пажњу. У складу са својим емотивним статусом или афинитетима, одаберите и нову љубавну романсу.

Бик

Сувише сте поносни да проговорите о одређеним проблемима који вас спутавају и на такав начин непотребно отежавате свој пословни или друштвени положај. Уколико вам је стало да очувате добре пословне везе и рејтинг, прихватите могућност споразумног договора. У љубавној перспективи, нема потребе да се заваравате великим илузијама и нечијим обећањима. Као и до сада, сигурно је само оно што чврсто држите у својим рукама.

Близанци

Налазите се у сјајној форми и имате занимљиве идеје. Потребан вам је добар подстицај или неко ко би вас подржао у одлучујућим ситуацијама. Ваша добитна комбинација, представља спој лијепих и корисних ствари у различитим правцима. У односу са вољеном особом, понекад вам недостаје почетни занос или довољно храбрости да изразите своје емотивне намјере. Колебљивост може да вас наведе на погрешан емотивни избор.

Рак

Дјелујете енергично пред својом околином и покушавате да ускладите различите пословне интересе. Стало вам је да сачувате добар пословни рејтинг, али не пристајете на нечије додатно условљавање. Потребно је да одредите јаснију границу између својих интереса и пословних стандарда које намеће група сарадника. У односу са вољеном особом постоје различите потребе и интересовања, али стало вам је да премостите љубавни несклад и да остарите нову хармонију.

Лав

Налазите се у стваралачкој фази и заговарате убрзани пословни ритам у свом окружењу. Зарад великих амбиција повремено умијете да прекорачите основна правила или да енергично спроведете своју вољу, без претходне консултације са сарадницима. Постоји особа која дјелује врло изазовно на ваше емотивно расположење, али ви за сада морате да је трпите. Профилтрирајте своје мисли и осјећања, прије него што донесете нову одлуку.

Дјевица

Ангажовани сте на различитим странама и будним оком пратите нове догађаје на пословној сцени. Потребно је да поставите листу приоритета у договору са сарадницима, како бисте рационалније користили своје знање или енергију. Корисне информације могу да вам олакшају пут до афирмације и пословног успјеха. Зарад заједничке среће, учините све што је потребно да фасцинирате блиску особу. Нема разлога да одустајете од добрих намјера, уживајте у ситуацијама које вас емотивно зближавају.

Вага

Дјелујете промишљено у различитим ситуацијама, стало вам је да придобијете нечије повјерење или наклоност у пословним круговима. Информације са којима располажете не представљају поуздане критеријуме, али без великих изазова нема ни пословне афирмације. Важно је да правилно дозирате свој стваралачки импулс са заједничким интересима. Тешко вам је да ускладите свој љубавни ритам и афинитете у односу са блиском особом.

Шкорпија

Осјећате додатни прилив креативне енергије и не можете да се помирите са просјечним резултатима. Добијате подршку у својој околини и импонује вам сазнање, да сарадници имају довољно повјерења у ваше знање или професионалне способности. Учините све што је потребно, да уљепшате свој интимни живот и однос са блиском особом. Потрудите се да дјелујете заносно и привлачно у различитим приликама. Љубавни занос у вама буди нову енергију и неку скривену снагу.

Стријелац

Дјелујете врло енергично и активно учествујете у различитим догађајима на пословној сцени. Умијете да остварите корисне циљеве и имате велики утицај на своје сараднике. Динамика пословних догађаја намеће убрзани темпо и захтијева способност вјештог прилагођавања. Налазите се у фази емотивног узлета или нове љубавне инспирације. Емотивни занос који осјећате у вама буди жељу за страсним сусретима.

Јарац

Имате утисак да се налазите испред других и самоувјерено одбацујете различите примједбе које нису по вашој вољи. Претјерано инсистирање на личним интересима скреће пажњу околине и ствара додатне проблеме у пословној сарадњи. Нема потребе да вјерујете у срећу која долази изненада или без одобравања ваше породице. Емотивни занос понекад треба "контролисати", обратите пажњу на нечије коментаре. Склони сте честим промјенама у расположењу.

Водолија

Дјелујете активно на различитим странама и умијете да пренесете стваралачки импулс или креативну енергију на своју околину. Блиц интелигенција или способност ефикасног прилагођавања, представљају ваш главни адут у пословним сусретима. Умјесто да се надмудрујете са неистомишљеницима прилагодите свој стил изражавања у односу на утврђена правила и високе професионалне критеријуме. Имате необичне идеје и стало вам је да импресионирате блиску особу у необичном и великом стилу.

Рибе

Пажљиво анализирате комплетну ситуацију на пословној сцени са различитих аспеката и процјењујете своје могућности. Стало вам је да дефинишете праве професионалне вриједности и да остварите своје циљеве. Обратите пажњу на корисне информације. Уколико вас неко наводи на слободније емотивно изражавање, прихватите добар подстицај. Одговорите на нове емотивне сигнале или на нечију љубавну поруку. Ослоните се на своја осјећања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана