Седмични хороскоп (од 29. марта до 3. априла 2015.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 29. марта до 3. априла 2015.)

.

Ован, 21.03 - 20.04

Пролазите кроз различите фазе стваралачког расположења, понекад вам недостаје добра воља да детаљно објашњавате своје намјере или да се расправљате са сарадницима који имају другачије ставове. Рационалније користите своју енергију, ако се расплињавате на више страна то вас може удаљити од основних интереса и циљева. Прија вам нечија пажња и поступци који вас инспиришу на нова емотивна маштања. Сачувајте добро расположење, без обзира на промјене или на убрзани емотивни ритам.

Бик, 21.04 - 20.05

Потребне су вам додатне и прецизне информације о различитим догађајима на пословној сцени, да бисте остварили своје дугорочније циљеве. Основни интереси вас обавезују на компромисну варијанту, али немате довољно разумијевања за нечије професионалне пропусте. У односу са вољеном особом наилазите на нове несугласице, али прихватите "емотивну варницу" као позитиван импулс. Увијек постоје ствари око којих можете да размишљате на сличан начин или да се приближите истим циљевима.

Близанци, 21.05 - 20.06

Стало вам је да разријешите различите дилеме на пословној сцени и истовремено да одговорите на нечије захтјеве. У складу са савременим пословним трендом, потребна су вам нова или ефикаснија пословна рјешења. Комбинација интуиције и практичне памети, представља добар модел и доноси дугорочније пословне ефекте. Прије или касније, мораћете да се суочите са својим љубавним илузијама. Док се ви лагодно препуштате емотивном заносу, партнер или особа која вам се допада изненада повлачи погрешне потезе.

Рак, 21.06 - 20.07

Остварили сте успјешне резултате на различитим пољима и то вас испуњава великим поносом. Свој престиж или успјех објашњавате правилном процјеном пословних интереса и смислом за добру организацију. Многе околности су на вашој страни, али постоје различити аспекти успјеха или мјерила вриједности. Стало вам је да остварите дугорочније циљеве. Дјелујете врло привлачно и умијете да употријебите свој заносни шарм у правом тренутку. У односу са вољеном особом не желите да пропустите ниједан тренутак емотивне инспирације, који вам доноси љубавни врхунац или заједничку срећу.

Лав, 21.07 - 21.08

Осјећате недостатак креативног расположења у ситуацијама када треба да изађете у сусрет нечијим захтјевима, чини вам се да компромис иде на вашу штету. Предност дајете пословима које можете да обавите у краћем временском периоду и без нечије асистенције. Стало вам је да остварите практичне циљеве и перспективну пословну рекламу. Нови емотивни контакти или динамичан однос са вољеном особом, углавном одговара вашем љубавном ритму и испуњава ваша очекивања. Емотивни занос или појачана страст вас наводи на активну улогу у различитим ситуацијама.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Стало вам је да околина прихвати нова рјешења или савременије идеје, које имају позитиван утицај на даљи развој догађаја на пословној сцени. Имате озбиљне намјере и да не дозвољавате да вас "ограничавају" у било ком погледу. Енергичност са којом завршавате своје радне обавезе околина тумачи на различите начине. Постоје сарадници који одобравају ваш успјех, али и они који осуђују ваш стил изражавања. Упорно избјегавате сентименталну ноту или "емотивно отварање", пред особом која жели да вас заведе.

Вага, 23.09 - 22.10

Нови догађаји на пословној сцени захтијевају додатну пажњу и ангажованост, али усљед различитих притисака већину обавеза завршавате у посљедњем тренутку. Мучи вас финансијска неизвјесност, стало вам је да инвестирате своје знање и енергију у корисне циљеве. Потребно је да сачувате добар сараднички однос да бисте остварили своје пословне визије. Покушавате да промијените свој однос са партнером у складу са личним потребама, али имате осјећај да се непрекидно вртите око истих тема.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Преузели сте на себе велику одговорност у различитим ситуацијама, са намјером да утичете на све важне аспекте у пословно-финансијским преговорима. Примјећујете да сарадници пажљиво прате или оцјењују ваше ангажовање. Ипак, имате довољно снаге да се изборите са различитим проблемима. Довољно сте разумни да сачувате своју пословну позицију и да прихватите нечији утицај. У љубавном животу не долази до промјена које прижељкујете, али ви сте упорни и не одустајете лако од својих визија.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Дјелујете врло енергично и стало вам је да убрзате пословни ритам у свом окружењу. Обратите пажњу на ниво прилагођавања у ситуацијама које имају утицај на заједничке интересе. Кад год вам се укаже добра пословна прилика, бирате лакше или једноставније рјешење. Ипак, постоје околности које не зависе од ваше воље или утицаја. Важно је да сачувате додатну мјеру опреза и дискрецију у љубавном животу, понекад први утисак умије лако да завара. Не заносите се тренутном импресијом или пролазним расположењем.

Јарац, 21.12 - 19.01

Уз добру процјену могућности и правилан избор сарадника можете да остварите своје циљеве на пословној сцени. Понекад морате дјеловати енергично и ултимативно у друштву сарадника. Немојте дозволити да вас неко заварава погрешним информацијама, које могу да вас наведу на лош пословни потез. У свом препознатљивом маниру умијете да освајате симпатије на различитим странама. За промјену привлачи вас необична авантура. Партнер или особа која вам се допада, не може да одоли пред вашом појавом.

Водолија, 20.01 - 18.02

Стало вам је да остварите заједничке интересе, али и да промијените устаљени пословни поредак или одређене услове који вас обавезују на додатне уступке. Нема разлога да обраћате пажњу на споредне ситуације које вам одузимају драгоцјену енергију или вријеме. Ваша креативност долази до правог изражаја у ситуацијама када други губе вољу или оријентацију, умијете да пронађете заобилазно рјешење. Налазите се у фази "емотивног привида", често на субјективан начин процјењујете партнерово понашање. 

Рибе, 19.02 - 20.03

Стало вам је да унаприједите своју позицију и стил пословног изражавања, као и да остварите успјешније резултате. Ангажовани сте на различитим странама и са великим амбицијама уговарате нове пословне сусрете. У друштву сарадника покушавате да се наметнете, као особа од ауторитета и са оригиналним стилом изражавања. Ваша професионална оријентација и добра елоквенција гарантују успјешне резултате. Понекад није лако остварити емотивну хармонију, имате утисак да се лагано удаљавате од вољене особе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана