Sedmični horoskop (od 28. februara do 6. marta 2015.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 28. februara do 6. marta 2015.)

,

Ovan, 21.03 - 20.04

Situacija zahtijeva konkretne poteze, a vi ste neodlučni. Svjesni da posljedice mogu biti dalekosežne, ne upuštate se lako u igru, već oklijevate. Prija vam rad u samoći, kada do izražaja dolaze vaši skriveni kvaliteti. Ne želite da se poistovećujete sa masom. Uspjeh u umjetnosti, diplomatiji i sudstvu.

Bik, 21.04 - 20.05

Zbog svake sitnice možete da zaplačete. Preosjetljivi ste, skloni da reagujete na prvu loptu. Ne dozvolite da se drugi igraju vašim strpljenjem. Neki pripadnici znaka mogu imati problema sa bubrezima, bilo da se radi o običnoj prehladi ili o kamenju i pijesku. Naoružajte se strpljenjem, jer faza u kojoj se nalazite zahtijeva izdržljivost.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Pravite planove o tome da nekuda otputujete ili da se u nečemu usavršavate. Pošto je u igri inostranstvo, obradovaće vas izdaleka. Strijelac čini stvari koje vas izluđuju. Pošto se radi o partneru koji je premazan svim bojama, a vi ste krajnje naivni, razmislite o tome kako da se sa njim izborite? Neće biti lako.

Rak, 21.06 - 20.07

Slobodne trenutke provodite baveći se hobijem. U očekivanju radosnih vijesti i veselja, činite sve da što ljepše izgledate. Obnavljate garderobu. Ponudiće vam se privlačno zaposlenje. Pošto ćete morati sa nekim da sarađujete, razmislite o tome koliko ste spremni na nesebičnu razmjenu informacija?

Lav, 21.07 - 21.08

Teško vam je da se organizujete, a još teže da utičete na neka zbivanja. Ne očajavajte! Zdravstveni problemi mogu biti izraženiji nego inače. Prokontrolišite krvnu sliku i uzimajte što više vitamina. Narednih dana savjetuje se krajnji oprez u vezi sa finansijama. Posmatrajte uvijek ljepšu stranu stvari.

Djevica, 22.08 - 22.09

U dobrom ste raspoloženju. Neke neizvjesnosti su razjašnjene, pa možete da odahnete. Snagom i zalaganjem postižete čuda. Analizirate i raščlanjavate partnerova osjećanja. Teško u vezi možete da se opustite, što utiče na konstantnu napetost. Bik i Vaga samo pokušavaju da vas osvoje.

Vaga, 23.09 - 22.10

Ušli ste u bolji period, praćen novim počecima i pojačanim optimizmom. Postižete sklad sa samim sobom. Trebalo je da donesete važnu odluku i da uz podršku povoljnih okolnosti krenete u akciju. Šanse da doživite poraz svedene su na minimum. Savjet: Poželjno je biti istrajan.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Potrebno je da se osamite i razmislite prije nego što povučete potez. Možda vam šetnja u prirodi može pomoći da nađete adekvatno rješenje? Samo ukoliko jasno znate šta hoćete, postići ćete rezultate. Ukoliko, po običaju, budete paničili - samo ćete produbiti nesporazum između sebe i kolega.

Strijelac, 23.11 - 20.12

Planirate putovanje i razrađujete plan. Samo ukoliko budete pristali na kompromise, možete očekivati uspješan ishod. Problemi sa jetrom, slezinom ili plućima mogu se iskomplikovati ukoliko ne preduzmete nešto na vrijeme. Ukoliko budete radili sa nesposobnim ljudima, rezultati će biti očajni, a posao će trpjeti.

Jarac, 21.12 - 19.01

Bićete u situaciji da javno nastupate i izlazite na značajna mjesta. Optimizam, pozitivna energija i radost utiču na povoljan ishod događaja. Poslovni period je povoljan. Ostvarujete značajne rezultate, dobijate priznanje i poboljšavate materijalnu situaciju. Poželjno je obratiti pažnju na suštinu.

Vodolija, 20.01 - 18.02

Umjesto što ste ogorčeni na druge, okrenite se sebi. Poželjno je izboriti se sa sopstvenim slabostima, kojih, priznaćete, i vi imate. Jarac, Lav ili Strijelac - ne birate. Čak i Vaga dolazi u obzir. Očekuju vas ludi i nezaboravni trenuci, pod uslovom da prevaziđete neke sopstvene mane. Umjerenost je ono o čemu stalno treba da razmišljate.

Ribe, 19.02 - 20.03

Izuzetno povoljan period, pod uslovom da ne propustite priliku. Sudbina vam je naklonjena, a inspiracija pojačana. Šanse za unapređenje i iznenadni uspjeh. Ne kockajte se sa njima, jer sujeta i nesigurnost mogu da utiču na nepovoljni preokret. Savjet: Morate biti aktivni i iskoristiti povoljne uticaje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana