Седмични хороскоп (од 28. фебруара до 6. марта 2015.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 28. фебруара до 6. марта 2015.)

,

Ован, 21.03 - 20.04

Ситуација захтијева конкретне потезе, а ви сте неодлучни. Свјесни да посљедице могу бити далекосежне, не упуштате се лако у игру, већ оклијевате. Прија вам рад у самоћи, када до изражаја долазе ваши скривени квалитети. Не желите да се поистовећујете са масом. Успјех у умјетности, дипломатији и судству.

Бик, 21.04 - 20.05

Због сваке ситнице можете да заплачете. Преосјетљиви сте, склони да реагујете на прву лопту. Не дозволите да се други играју вашим стрпљењем. Неки припадници знака могу имати проблема са бубрезима, било да се ради о обичној прехлади или о камењу и пијеску. Наоружајте се стрпљењем, јер фаза у којој се налазите захтијева издржљивост.

Близанци, 21.05 - 20.06

Правите планове о томе да некуда отпутујете или да се у нечему усавршавате. Пошто је у игри иностранство, обрадоваће вас издалека. Стријелац чини ствари које вас излуђују. Пошто се ради о партнеру који је премазан свим бојама, а ви сте крајње наивни, размислите о томе како да се са њим изборите? Неће бити лако.

Рак, 21.06 - 20.07

Слободне тренутке проводите бавећи се хобијем. У очекивању радосних вијести и весеља, чините све да што љепше изгледате. Обнављате гардеробу. Понудиће вам се привлачно запослење. Пошто ћете морати са неким да сарађујете, размислите о томе колико сте спремни на несебичну размјену информација?

Лав, 21.07 - 21.08

Тешко вам је да се организујете, а још теже да утичете на нека збивања. Не очајавајте! Здравствени проблеми могу бити израженији него иначе. Проконтролишите крвну слику и узимајте што више витамина. Наредних дана савјетује се крајњи опрез у вези са финансијама. Посматрајте увијек љепшу страну ствари.

Дјевица, 22.08 - 22.09

У добром сте расположењу. Неке неизвјесности су разјашњене, па можете да одахнете. Снагом и залагањем постижете чуда. Анализирате и рашчлањавате партнерова осјећања. Тешко у вези можете да се опустите, што утиче на константну напетост. Бик и Вага само покушавају да вас освоје.

Вага, 23.09 - 22.10

Ушли сте у бољи период, праћен новим почецима и појачаним оптимизмом. Постижете склад са самим собом. Требало је да донесете важну одлуку и да уз подршку повољних околности кренете у акцију. Шансе да доживите пораз сведене су на минимум. Савјет: Пожељно је бити истрајан.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Потребно је да се осамите и размислите прије него што повучете потез. Можда вам шетња у природи може помоћи да нађете адекватно рјешење? Само уколико јасно знате шта хоћете, постићи ћете резултате. Уколико, по обичају, будете паничили - само ћете продубити неспоразум између себе и колега.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Планирате путовање и разрађујете план. Само уколико будете пристали на компромисе, можете очекивати успјешан исход. Проблеми са јетром, слезином или плућима могу се искомпликовати уколико не предузмете нешто на вријеме. Уколико будете радили са неспособним људима, резултати ће бити очајни, а посао ће трпјети.

Јарац, 21.12 - 19.01

Бићете у ситуацији да јавно наступате и излазите на значајна мјеста. Оптимизам, позитивна енергија и радост утичу на повољан исход догађаја. Пословни период је повољан. Остварујете значајне резултате, добијате признање и побољшавате материјалну ситуацију. Пожељно је обратити пажњу на суштину.

Водолија, 20.01 - 18.02

Умјесто што сте огорчени на друге, окрените се себи. Пожељно је изборити се са сопственим слабостима, којих, признаћете, и ви имате. Јарац, Лав или Стријелац - не бирате. Чак и Вага долази у обзир. Очекују вас луди и незаборавни тренуци, под условом да превазиђете неке сопствене мане. Умјереност је оно о чему стално треба да размишљате.

Рибе, 19.02 - 20.03

Изузетно повољан период, под условом да не пропустите прилику. Судбина вам је наклоњена, а инспирација појачана. Шансе за унапређење и изненадни успјех. Не коцкајте се са њима, јер сујета и несигурност могу да утичу на неповољни преокрет. Савјет: Морате бити активни и искористити повољне утицаје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана