Sedmični horoskop (od 26. jula do 1, avgusta 2014)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 26. jula do 1, avgusta 2014)

Ovan, 21.03 - 20.04

          

U očekivanju ste putovanja, srećni i zadovoljni. Pošto ste ušli u period koji zahtijeva završetak započetih poslova, ukoliko ih ne odradite, biće problema. Pošto ste detaljno razradili plan, uspjeh je zagarantovan. Mnogi su vas zaplašili lošim prognozama, pa se čudite kako su omanuli. Savjet: Ne budite kolebljivi, jer situacija zahtijeva odlučne poteze.

Bik, 21.04 - 20.05

Iako pokušavate da racionalno dođete do odgovora na neka pitanja, ne ide. Ne skrećite u mističnu varijantu, već prihvatite probleme kao sastavni dio života. Problemi sa disajnim putevima nastali su vjerovatno usljed prehlade ili hroničnih bolesti. Izbjegavajte cigarete i zadržavanje u zagušljivim prostorijama.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Teško možete da razumijete sebe, a kamoli druge. Možda je to jedan od razloga za nesporazume koji se javljaju u komunikaciji i saradnji. Nastupio je talas blagog nezadovoljstva i emotivne nestabilnosti. Ne razumijete partnera, ali očekujete, i to s pravom, da on razumije vas. Budite tolerantniji.

Rak, 21.06 - 20.07

Mnogi pripadnici znaka već sada počinju da osjećaju povoljne vibracije. Neki će imati javni nastup, dok će se neki gojiti. U fazi ste ekspanzije. Doživljavate procvat svojih mogućnosti, normalno, pod uslovom da radite na tome. Ništa ne pada s neba, pa ni dobitak. Savjet: Budite umjereniji u jelu i piću. Sada bar nemate razloga da se nervirate.

Lav, 21.07 - 21.08

Emotivniji ste nego inače. Reagujete na svaku sitnicu, što se odražava na psihu. Budite praktičniji i štedljiviji kada su osjećanja u pitanju. Neugodnosti potiču od preosjetljivosti. Pošto je slaba tačka osoba rođenih u znaku Lava srce, eventualno kičma, mogući su problemi u vezi s tim. Savjet: Štednja, štednja i samo štednja.

Djevica, 22.08 - 22.09

Zbog čega ste toliko tvrdoglavi? Da li se isplati toliko nerviranje? Morate sebi odgovoriti na važno pitanje: šta zapravo time dobijate? Nastupila je nesigurnost. Ljubomorni ste i posesivni u odnosu na voljenu osobu, jer strepite za opstanak veze. Stavite akcenat na seks. Naoružajte se strpljenjem, koje će vam ovih dana i te kako biti potrebno.

Vaga, 23.09 - 22.10

Pošto vam nedostaje smisao za praktično, samo ukoliko ovaj nedostatak kompenzujete bavljenjem umjetnošću, bićete srećni. U protivnom - greške ne ginu. Kreativniji ste nego inače, pa su stvaralački rezultati zapaženi. Ne dozvolite da se pogubite u maštanjima i planovima bez pokrića. Ukoliko vam pažnju od suštine budu odvlačili detalji, postoji opasnost da se u njima pogubite. Škorpija, 23.10 - 22.11

Sve se dešava sporo. Očekujete odgovor na masu egzistencijalnih pitanja sad i odmah. Možda vas je zahvatila potrošačka groznica na nervnoj bazi? Raščišćavanja sa Bikom mogu biti neprijatna. Evidentan je verbalni nesporazum, tako da imate osećaj da vas on definitivno ne razumije.

Strijelac, 23.11 - 20.12

Energični ste i ambiciozni. Sve čega se latite obavljate sa lakoćom. Ne želite da propustite životne užitke i provod. Nalazite ravnotežu u svemu. Ne idite glavom kroz zid. Bilo bi poželjno, posebno na poslu, dobro promisliti prije nego što nešto izgovorite, jer ćete samo tako izbjeći svađu. Iskrenost prema samom sebi predstavlja jedini način da se mijenjate.

Jarac, 21.12 - 19.01

Širite znanje, što vam pomaže da napredujete ne samo u karijeri već i u duhovnim uvidima. Bićete prijemčiviji za lijepe stvari. Vrijedno i marljivo ispunjavate obaveze. Prema poslu se odnosite odgovorno. Okruženi ste manipulatorima i hohštaplerima, što vas nervira. Potreba za samoćom je evidentna, ali i opasnost od nje.

Vodolija, 20.01 - 18.02

U fazi ste napretka na svim poljima. Spremni ste da krenete u akciju, ali šta ako se razlozi za nju ne pojave? Moraćete da smanjite doživljaj. Popravlja se. Bilo je dosta problema, ali budući da ste ih na vrijeme sanirali, sada možete da uživate u lijepim stvarima - ali umjereno. Savjet: Ne tražite pomoć od osoba koje nisu u stanju da vam je pruže.

Ribe, 19.02 - 20.03

Promjena koja vas očekuje zaista je nešto sasvim normalno, što se dalo i očekivati. Možda će za neke pripadnike znaka biti nagla, ali to je njihov problem. Inertni ste, pa vam se ništa značajno ne dešava. Jedna Škorpija se mota oko vas, ali plašite se njenih otrovnih ujeda. U pravu ste. Morate biti spremni na izvjesna odricanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana