Седмични хороскоп (од 26. јула до 1, августа 2014)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 26. јула до 1, августа 2014)

Ован, 21.03 - 20.04

          

У очекивању сте путовања, срећни и задовољни. Пошто сте ушли у период који захтијева завршетак започетих послова, уколико их не одрадите, биће проблема. Пошто сте детаљно разрадили план, успјех је загарантован. Многи су вас заплашили лошим прогнозама, па се чудите како су оманули. Савјет: Не будите колебљиви, јер ситуација захтијева одлучне потезе.

Бик, 21.04 - 20.05

Иако покушавате да рационално дођете до одговора на нека питања, не иде. Не скрећите у мистичну варијанту, већ прихватите проблеме као саставни дио живота. Проблеми са дисајним путевима настали су вјероватно усљед прехладе или хроничних болести. Избјегавајте цигарете и задржавање у загушљивим просторијама.

Близанци, 21.05 - 20.06

Тешко можете да разумијете себе, а камоли друге. Можда је то један од разлога за неспоразуме који се јављају у комуникацији и сарадњи. Наступио је талас благог незадовољства и емотивне нестабилности. Не разумијете партнера, али очекујете, и то с правом, да он разумије вас. Будите толерантнији.

Рак, 21.06 - 20.07

Многи припадници знака већ сада почињу да осјећају повољне вибрације. Неки ће имати јавни наступ, док ће се неки гојити. У фази сте експанзије. Доживљавате процват својих могућности, нормално, под условом да радите на томе. Ништа не пада с неба, па ни добитак. Савјет: Будите умјеренији у јелу и пићу. Сада бар немате разлога да се нервирате.

Лав, 21.07 - 21.08

Емотивнији сте него иначе. Реагујете на сваку ситницу, што се одражава на психу. Будите практичнији и штедљивији када су осјећања у питању. Неугодности потичу од преосјетљивости. Пошто је слаба тачка особа рођених у знаку Лава срце, евентуално кичма, могући су проблеми у вези с тим. Савјет: Штедња, штедња и само штедња.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Због чега сте толико тврдоглави? Да ли се исплати толико нервирање? Морате себи одговорити на важно питање: шта заправо тиме добијате? Наступила је несигурност. Љубоморни сте и посесивни у односу на вољену особу, јер стрепите за опстанак везе. Ставите акценат на секс. Наоружајте се стрпљењем, које ће вам ових дана и те како бити потребно.

Вага, 23.09 - 22.10

Пошто вам недостаје смисао за практично, само уколико овај недостатак компензујете бављењем умјетношћу, бићете срећни. У противном - грешке не гину. Креативнији сте него иначе, па су стваралачки резултати запажени. Не дозволите да се погубите у маштањима и плановима без покрића. Уколико вам пажњу од суштине буду одвлачили детаљи, постоји опасност да се у њима погубите. Шкорпија, 23.10 - 22.11

Све се дешава споро. Очекујете одговор на масу егзистенцијалних питања сад и одмах. Можда вас је захватила потрошачка грозница на нервној бази? Рашчишћавања са Биком могу бити непријатна. Евидентан је вербални неспоразум, тако да имате осећај да вас он дефинитивно не разумије.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Енергични сте и амбициозни. Све чега се латите обављате са лакоћом. Не желите да пропустите животне ужитке и провод. Налазите равнотежу у свему. Не идите главом кроз зид. Било би пожељно, посебно на послу, добро промислити прије него што нешто изговорите, јер ћете само тако избјећи свађу. Искреност према самом себи представља једини начин да се мијењате.

Јарац, 21.12 - 19.01

Ширите знање, што вам помаже да напредујете не само у каријери већ и у духовним увидима. Бићете пријемчивији за лијепе ствари. Вриједно и марљиво испуњавате обавезе. Према послу се односите одговорно. Окружени сте манипулаторима и хохштаплерима, што вас нервира. Потреба за самоћом је евидентна, али и опасност од ње.

Водолија, 20.01 - 18.02

У фази сте напретка на свим пољима. Спремни сте да кренете у акцију, али шта ако се разлози за њу не појаве? Мораћете да смањите доживљај. Поправља се. Било је доста проблема, али будући да сте их на вријеме санирали, сада можете да уживате у лијепим стварима - али умјерено. Савјет: Не тражите помоћ од особа које нису у стању да вам је пруже.

Рибе, 19.02 - 20.03

Промјена која вас очекује заиста је нешто сасвим нормално, што се дало и очекивати. Можда ће за неке припаднике знака бити нагла, али то је њихов проблем. Инертни сте, па вам се ништа значајно не дешава. Једна Шкорпија се мота око вас, али плашите се њених отровних уједа. У праву сте. Морате бити спремни на извјесна одрицања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана