Седмични хороскоп (од 25. до 31. октобра 2014)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 25. до 31. октобра 2014)

.

Ован, 21.03 - 20.04

Бићете у ситуацији да нешто прослављате. Читава седмица пролази у знаку радосне новости која наговјештава позитиван исход важног догађаја. На себе преузимате одговорност, крећете у акцију. Радите сходно својој природи, жустро и одлучно. Окупирани сте политичким проблемима. Савјет: Особи рођеној у вашем знаку савјетујемо - стрпљење и толеранцију.

Бик, 21.04 - 20.05

Пред вама је напорна радна седмица, али засад без видљивих помака. Пошто волите опипљиве доказе за оно чиме се бавите, бићете помало незадовољни. Пошто сте пред себе поставили мноштво обавеза на које тешко можете да одговорите, то се одражава и на ваше физичко здравље. Слаба тачка су плућа. Покушајте да нервирање сведете на разумну мјеру.

Близанци, 21.05 - 20.06

Доносите одлуку која утиче на даљи правац животних токова. Унутрашња хармонија је нешто што даје посебан шарм. Сачувајте је. Свађа са партнером је нормална ствар, јер је веза већ одавно постала монотона. Тјешите се, јер овог пута нисте ви криви. Партнер измиче контроли. Савјет: Пошто сте у знаку новог посла и важне одлуке, савјетује се избјегавање површности.

Рак, 21.06 - 20.07

Романтични догађаји могу да наруше свакодневну монотонију. Препуштате се жељама. Бићете у ситуацији да емотивно реагујете. Оно што вам у наредном периоду добро иде наруку јесте мудрост. Повлачите исправне потезе кад је у питању посао. Са минимумом напора остварујете корист. Понашајте се спонтано, јер је ситуација под контролом.

Лав, 21.07 - 21.08

Нешто морате да жртвујете. Бићете у ситуацији да вам једно кајање не гине. Па кад је већ тако, онда се не вриједи узалуд нервирати. Налазите се у фази опоравка. Свој живот боље анализирајте. Размислите о наредним потезима, да бисте били здравији и срећнији. Ухватите се у коштац са својим главним непријатељем - сујетом.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Морате да кренете у одлучну акцију. Одговорни сте за своју судбину, али и за судбину многих. Зато поступајте опрезно! Наступа затишје. Партнеру немате шта да пребаците, што не значи да сте задовољни емотивном ситуацијом. Припремите се за отворен разговор. Пожељно је бити прибран и избјегавати свађе.

Вага, 23.09 - 22.10

Тешко функционишете у тоталном пословном хаосу којим сте окружени. Пошто са напором одговарате на постављене захтјеве, могући су здравствени проблеми. У посао уносите превише емоција. У ситуацији сте кад вам се ништа не ради. Жеља за послом наступа неочекивано, али околности не дозвољавају извршење.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Улазите у нов, далеко повољнији животни период. Ова седмица биће у знаку пријатних догађаја и почетака. Нови почеци или успостављање везе на сасвим новим основама. Схватате да однос са партнером захтијева промјене. Није вам лако, али ћете ипак то учинити. Не будите нестрпљиви и неуротични, онако како само ви то умијете.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Функционишете мудро и великодушно. Бићете у ситуацији да се бавите филозофским проблемима и да повлачите мудре потезе. Ове седмице вас очекује пуно посла, али ћете га, пошто је енергија појачана, успјешно обавити. Финансијска ситуација се поправља. Пошто сте успјели да нађете начин како да најбоље функционишете, савјет вам није потребан.

Јарац, 21.12 - 19.01

Упловили сте у мирније воде. Ствари се одвијају рутински, што и није тако лоше. Проблем може да наступи ако ово стање дуже потраје. Биће вам досадно. Пуни сте енергије и у свом сте елементу. Пожељно је бављење спортом и што више кретања, уколико желите да ово стање сачувате. Савјет: Уживајте у сваком тренутку.

Водолија, 20.01 - 18.02  

Иако немате разлога за депресивно стање, осјећате се безвољно. Недостаје вам стимуланс са стране, да бисте се покренули из мртвила у ком сте се свјесно или несвјесно нашли. Могућ је сусрет са јавношћу и успјех, посебно ако се бавите јавним радом. Остварујете завидне резултате. На скупу у пријатној атмосфери нешто славите.

Рибе, 19.02 - 20.03

Емоције су доведене до усијања. Многим припадницима овог хиперсензибилног знака дешаваће се ствари због којих неће моћи да остану равнодушни. Уживате у топлој породичној атмосфери. Настојте да избјегнете изласке, а да више времена проведете у кући са вољеном особом и гостима. Морате јасно сагледати ситуацију у којој се налазите.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана