Седмични хороскоп (од 25. до 31. маја 2013.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 25. до 31. маја 2013.)

Ован, 21.3 - 20.4.

Као по обичају, не оскудијевате у вољи и енергији. Све што замислите спроводите у дјело, не штедећи се ни најмање. Можда претјерујете? У комуникацији са колегама падате у ватру и због најмање ситнице. Ријешили сте да, упркос застојима, спроведете у дјело један пројекат. Мањи број припадника знака налази се пред извјесном хируршком интервенцијом.

Бик, 21.4 - 20.5.

У хармонији сте, прије свега, са самим собом. Знате шта хоћете и одлучно грабите ка циљу. Многи Бикови идућих дана доносе мудре одлуке. Пословни ризик утиче на здравље. Морате пратити ова два сегмента који су тијесно повезани. Ако послови теку глатко, и здравље ће бити у реду. Мота вам се по глави конфликт у вези са вољеном особом.

Близанци, 21.5 - 20.6.

Све је у знаку пара. На моменат ћете бити окупирани материјалним вриједностима до те мјере да нећете примијетити суштински проблем. Са Биковима и Раковима могући су обрачуни. Не пренагљујте са давањем изјава, јер се касније можете кајати. Прија вам опуштена атмосфера. Неповољни утицај на мноштво ствари, почев од посла па све до здравља.

Рак, 21.6 - 20.7.

Имате осјећај да је ситуација безизлазна. Можда сте се "префорсирали", па отуда негативан приступ текућим проблемима. Важно је схватити да сте дали све од себе. Ако не иде, у игру су уплетене више силе. Хроничне болести су задесиле многе Ракове овог прољећа. Веза у којој сте веома је нестабилна. Нисте задовољни њоме.

Лав, 21.7 - 21.8.

На сваки тренутак гледате као на славље. Успјели сте да схватите дубљи смисао живота, па уживате у ситницама. Напокон увиђате сопствене слабости. Тешко вам је да кренете са радом, али кад ухватите залет, нема те силе која вас може зауставити. Идућих дана сте мотивисани за посао. Покушајте да успоставите чвршћи контакт са природом.

Дјевица, 22.8 - 22.9.

Срећу налазите дружећи се са сродним душама. Оне вас чине срећним, омогућавају вам да нормално функционишете. Све остале елиминишете из окружења. Уколико сте претјерали са конзумирањем хране и пића, крајње је вријеме да кренете са добром дијетом. Могући су и болови у ногама. Ових дана очекујте пуно страсти, њежности, али и суза.

Вага, 23.9 - 22.10.

Започиње нова, свјетлија фаза у вашем животу. Ова изјава дјелује обавезујуће, али је тачна. На многе ствари стављате тачку. Рјешавате напокон да се мијењате. У вези сте прилично наивни. Не размишљате о томе да партнер није онакав каквим се представља. Ваге ће морати да се суоче са овом чињеницом.

Шкорпија, 23.10 - 22.11.

Удри бригу на весеље. Нешто славите. Фантастично се осјећате јер дијелите срећу свога окружења. Препуштате се ужицима. У послове уносите оно чега имате у изобиљу - интуицију. Ослушкујући свој унутрашњи глас, не само да не гријешите него постижете и изузетне резултате. Склоност ка пороцима је наглашена, што се одражава на здравље.

Стријелац, 23.11 - 20.12.

У свему покушавате да нађете мудрост и тежите да проширите знања. У фази сте учења, макар и учења на туђим грешкама. Желите да избјегнете неугодност. Добијате признање. Више би вам одговарало да оно буде материјалне природе, јер сте "шворц", али ћете захваљујући похвали бар нахранити сујету. Није лоше!

Јарац, 21.12 - 19.1.

Околину запањујете отвореношћу и јасним испољавањем ставова - што на уму, то на друму. Немате више живаца да идеје увијате у форму. Телефонски позив и краћи пут могу обновити везу. Промјена прија, макар и на неколико дана. Прихватите позив за излазак - немате шта да изгубите. Будите истрајни у оном што сте започели.

Водолија, 20.1 - 18.2.

Осјећате се препорођено. Хиперактивни сте. Срећни сте због повољног развоја породичних односа. Чланови домаћинства спремају пријатно изненађење. Многи припадници овог "луцкастог" знака у фази су обнављања старих емотивних веза. Сексуално задовољство је обострано. Не будите сујетни и не водите распустан живот. Избјегавајте пиће и слаткише.

Рибе, 19.2 - 20.3.

Као по обичају, сањарите на јави. Пасивност вас доводи у конфузно стање, када процјене могу бити погрешне, а грешке евидентне. Психосоматске болести ћете отклонити уколико санирате узрок. То је мало теже, јер ствари не зависе само од вас. Ту су и загађење ваздуха и озонске рупе, на примјер. Нисте задовољни партнером.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана