Sedmični horoskop (od 23. do 29. avgusta 2014)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 23. do 29. avgusta 2014)

.

Ovan, 21.03 - 20.04

Povoljne okolnosti utiču na dovršavanje ranije započetih stvari. Postoji šansa da dobijete javno priznanje za trud. Moralna satisfakcija prija, a tek novčana. Mnogi Ovnovi se u toku ove sedmice spremaju za put. Ukoliko taj put ne realizujete, kontaktiraćete sa inostranstvom. Pred vama je komunikativan i uspješan period.

 

Bik, 21.04 - 20.05

Funkcionišete izuzetno dobro, jer ste uspjeli da nađete zlatnu sredinu između posla i provoda. Biće svega po malo. Nije loša situacija ni na planu finansija. Nervoza, stres, strahovi i osjećaj da vrijeme uludo traćite - loše se odražavaju na zdravlje. Ukoliko se urazumite, izbjeći ćete probleme sa srcem.

 

Blizanci, 21.05 - 20.06

Kako biste se izvukli iz krize na najbolji mogući način, poželjno je biti diplomatičan. Sve u znaku kompromisa i završetaka. Sa nekim ili nečim morate da se mirite. Sa stalnim partnerom postoji konstantno rivalstvo uz verbalna prepucavanja. Ali spontana avantura vreba u potaji. Ne odbijate takav izazov.

 

Rak, 21.06 - 20.07

Divno se osjećate, fantastično izgledate. Vaša prelijepa pojava zrači šarmom i optimizmom, i to zahvaljujući blagonaklonim planetarnim uticajima. Saradnici nastoje da vas izbace iz takta. Za divno čudo, to im ne polazi za rukom. Dovoljno ste harmonični i jaki, tako da ignorišete zlonamjerne osobe. Izazova će biti na pretek, ali se na njih ne obazirite.

 

Lav, 21.07 - 21.08

Trenutno ste u negativnoj fazi. Nedostaje vam snaga, pa razmišljate o tome da od nečega odustanete. Saznanje o tome da ste odgovorni za sebe i druge zaista je bolno. Malaksalost je posljedica nerviranja i loših planetarnih uticaja. Pokušajte da vitaminskom terapijom prevaziđete problem. Samo strpljivim i istrajnim potezima izlazite iz krize.

 

Djevica, 22.08 - 22.09

U fazi ste ekspanzije kreativnih moći. Pošto ste preplavljeni emocijama, možda bi okrenutost poeziji ili čak pisanje pjesama bilo pravi izazov. Partner pokušava da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinosite zahlađenju odnosa. Prihvatite ljude onakve kakvi jesu.

 

Vaga, 23.09 - 22.10

U konfliktu ste sa samim sobom. Imate problema, ali ne znate kako da se sa njima izborite. Uravnoteženost je ono za čim žude osobe rođene u vašem znaku. Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćen posao.

 

Škorpija, 23.10 - 22.11

Sjajno izgledate i isto tako se osjećate. Prisustvo na zanimljivim događanjima čini vas još srećnijim i zadovoljnijim. Ludo i nezaboravno! Završavate važan poslovni projekat, što vas čini zadovoljnim. Javno priznanje vas inspiriše da započnete nešto novo. Dobra zarada na pomolu. Budite velikodušniji prema neprijateljima.

 

Strijelac, 23.11 - 20.12

Uživate u lijepim i luksuznim stvarima. Vaša snobovska priroda trenutno je u elementu. Još ako vam materijalne okolnosti dozvoljavaju da sebi štošta priuštite, biće fantastično. Zdravlje je relativno dobro, ako se izuzmu problemi sa kilažom. Holesterol i lipidi, a možda i trigliceridi, predstavljaju cijenu hedonističkog načina života.

 

Jarac, 21.12 - 19.01

Ukoliko ste shvatili da ljepota življenja leži u malim stvarima, na pravom ste putu. Ukoliko niste, šta da se radi? Valjda ćete se i vi opametiti. Puno lijepih trenutaka nalazite ako ne u zagrljaju voljene osobe ono barem u kreativnom radu. Pošto ste praktični, pokušaćete da ove dvije stvari objedinite.

 

Vodolija, 20.01 - 18.02

U svom ste elementu, dakle, što luđe to bolje. Branite se od negativnih uticaja. Rukovođeni sopstvenim iskustvom, ostvarujete samo djelimičan uspjeh. Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate. Morate se izboriti sa glavnim neprijateljem, sujetom, ukoliko želite da uspjeh bude kompletan.

 

Ribe, 19.02 - 20.03

Nalazite se pred mnoštvom značajnih promjena. Ne dozvolite sebi luksuz da "uprskate stvar". Samo direktna akcija vodi ka uspjehu. Niste zadovoljni poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da možete više i bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se. Počnite da razmišljate o sportu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana