Sedmični horoskop (od 22. do 28. novembra 2014)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 22. do 28. novembra 2014)

.

Ovan, 21.03 - 20.04

Kroz patnju i iskušenja stekli ste snagu, pa shodno tome pravite planove za dalju budućnost. U konfliktnoj ste situaciji. Ostvarićete uspjeh samo ukoliko ostanete neutralni i staloženi. Važna je samokontrola u savladavanju prepreka. Jedan prijatelj pomaže u pravi čas. Učite se na ranijim greškama.

Bik, 21.04 - 20.05

Donosite važnu odluku. Shvatate da na druge ne možete da se oslonite, pa krećete u akciju kao solista. Možda se radi o inatu? Smatrate da ste dugo oklijevali. Problemi sa žlijezdama mogu biti ozbiljni ako se ne saniraju na vrijeme. Da li se radi o krajnicima ili nadbubrežnoj žlijezdi - odluka je na ljekaru. Savjet: Radi zdravlja se konsultujte sa stručnjakom.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Na sebe ste preuzeli rizik. Ostaje vam još samo da istrajete da biste savladali prepreku. Sudbina vam je naklonjena. Ipak, duhovne vježbe pomažu. Bićete u situaciji da rješavate bračne razmirice. Pošto sami ne možete da se izborite sa partnerom, potreban vam je savjet. Samoća je ponekad prava stvar!

Rak, 21.06 - 20.07

U svom ste elementu, jer je nastupio period materijalnog blagostanja. Riješili ste da gradite odnose sa prijateljima ne na ljubavi, već na poštovanju. Mnogi poslovni poduhvati će se ove sedmice realizovati, što će uticati na uvećanje imovine i ostvarivanje jednog davnog sna. Ne možete biti apsolutno srećni.

Lav, 21.07 - 21.08

Sve se u vašem životu dešava presporo. Mukotrpan rad i loša organizacija obaveza čine da gubite tlo pod nogama. Zdravlje: Moguće su smetnje sa grlom, bilo da se radi o hroničnoj prehladi ili posljedici konzumiranja hladnih napitaka. Savjet: Situacija je ozbiljna i zahtijeva ono čega imate u izobilju - strpljenje.

Djevica, 22.08 - 22.09

Samo staloženo i strpljivo postižete cilj. Samokontrola će ove sedmice biti vaš glavni adut. Funkcionišete uspješno rukovođeni ranijim iskustvima. Ljubav će naredne nedjelje biti dovedena u pitanje. Neko pokušava voljenoj osobi da tračevima pomuti sreću. Pošto ne možete da utičete na događaje, ostanite po strani.

Vaga, 23.09 - 22.10

Napokon ste došli do duševnog mira. Trebalo je puno odricanja i rada na sebi, ali se isplatilo. Pitanje je dokle će to stanje da vas drži? Razmišljate o prekvalifikaciji. Po običaju ste kolebljivi, ali shvatate da ovako više ne može. Novac vam je neophodan, pa ste spremni i na rizik. Savjet: Pokušajte da budete odlučniji i konkretniji u akciji.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Kolebate se između dvije mogućnosti. U totalnoj ste konfuziji. Budite odlučni kad nastupe prve komplikacije, jer u protivnom možete izgubiti kontrolu nad sobom. Rastrzani ste između vlastitih principa i onoga što drugi od vas očekuju. Nervni sistem je u ozbiljnoj opasnosti. Savjet: Treba čuvati nervni sistem i biti zadovoljan sobom.

Strijelac, 23.11 - 20.12

U pozitivnoj fazi ste. Zadovoljno trljate ruke, ne samo zbog materijalne već i zbog moralne satisfakcije. Vaša imovina se uvećava. Nova veza ili učvršćivanje stare. Naredne sedmice Strijelci mogu da se opuste i razna "prepucavanja" ostave za neko drugo vrijeme. Svojim opreznim stavovima i strahovanjima možete da umanjite radost trenutka.

Jarac, 21.12 - 19.01

Kriza u kojoj se nalazite je stimulativna, jer vam pomaže da budete bolji. Jedna dilema vas stalno progoni. Ne vidite rješenje. Nezadovoljni ste poslom, saradnicima, platom. Kad bolje razmislite, ne postoji skoro ništa što bi moglo da vam povrati samopouzdanje. Savjet: Okrenite se hobiju, koji je trenutno jedini spas.

Vodolija, 20.01 - 18.02 

Zračite šarmom i optimizmom. To inspirativno djeluje na okolinu, pa se nemojte začuditi ako se svi budu "otimali o vas". Ukoliko nastupe teškoće, uzrok potražite u neurotičnom odnosu prema hrani. Savjetuje se dijeta. Ne igrajte se sa tuđim osjećanjima. Partner je primijetio da igrate dvostruku igru, pa se sprema na revanš.

Ribe, 19.02 - 20.03

Nalazite se u konfliktnoj situaciji rastrzani između emocija i razuma. Preispitujete neke riječi i postupke. To stanje se zove mentalna autodestruktivnost. Maštate o bogatom, zgodnom i pametnom partneru. Da li vi imate sve ove atribute? Za početak ćete se zadovoljiti ukoliko ima para. Idealistički pristup problemima vas uništava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana