Седмични хороскоп (од 20. до 26. септембра 2014)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 20. до 26. септембра 2014)

.

Ован, 21.03 - 20.04

Ове седмице дешаваће се драстичне промјене. Посљедице могу бити непредвидиве, било да су материјалне или здравствене. Промјена посла има везе са иностранством. Забринути сте због закашњења пројекта. Сами сте криви, јер нисте реаговали правовремено. Уколико доживите материјални губитак, будите свјесни тога да је новац енергија која циркулише.

Бик, 21.04 - 20.05

Функционишете на грубом материјалном нивоу, што значи да се бавите само оним стварима од којих имате користи. Не оптерећујете се ситницама. Могуће су промјене. Код мушкараца је у питању дигестивни тракт, а код женских припадника знака гинеколошке сметње. Види се да се понашате у складу са околностима.

Близанци, 21.05 - 20.06

Ситуација захтијева прилагођавање, па уколико у томе успијете, неће бити проблема. Али, ако тврдоглаво покушате да наставите по старом, свашта ће се догодити. Са Вагом, хтјели то или не, наступају лијепи тренуци. Не покушавајте да причате, већ покажите шта осјећате на дјелу. Знате шта она воли, па јој то и пружите.

Рак, 21.06 - 20.07

Упорно настојите да направите преокрет у животу, али иде тешко. Наредних дана очекује вас много жртвовања и нервирања, па се наоружајте стрпљењем. Само истрајношћу можете обавити задатке. На материјалном плану вам не цвјетају руже, па се окрените духовности. Ускоро долазе бољи дани.

Лав, 21.07 - 21.08

Наредни дани од вас изискују стрпљење и мудрост. Пошто ових особина имате у изобиљу, понашајте се у складу са сопственом природом. Здравље је добро, ако се изузму сметње нервне природе. Уколико радите на јачању свијести о сопственим вриједностима, биће све у реду. Уколико се појаве недоумице, не либите се да потражите савјет искусније особе.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Сумњичавост и страх од неуспјеха могу вас накратко паралисати. Немате разлога да унапријед страхујете, јер је пред вама изузетан период. Лав вас напросто излуђује. Креће у директан напад. Пошто вам се свиђа, пристајете на састанак. Опрезно, он се креће на више колосјека. Савјет: Не дозволите да вас изда стрпљење, да започето не завршите.

Вага, 23.09 - 22.10

Оригиналношћу и новим идејама шокирате околину. Није ни чудо што сте главни у сваком друштву. Отворени сте за нова искуства. Пријају вам сви послови који не прљају руке. Акценат стављате на интелектуалне проблеме, али и планове за нове активности. Контакте са околином сведите на разумну мјеру.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Новонастали догађаји утичу на то да желите да се дистанцирате. Без разлога вас хвата паника. Смирите се - рјешење ће доћи. Планирате нове пословне активности. Пошто својим понашањем кочите ствари, у незавидној сте ситуацији. Избјегавајте тимски рад. Уколико више времена проведете у природи и медитацији, напредоваћете у каријери и бити здравији.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Изузетно успјешан период на свим пољима. Не одгађајте почетак и не доносите погрешне закључке. Биће боље него што сте очекивали. Под условом да сте нашли склад са природом, бавећи се рекреацијом, бићете у одличној кондицији. Ако нисте, размислите. Савјет: Колебљивост и причљивост може блокирати повољне прилике.

Јарац, 21.12 - 19.01

Бићете у врхунској форми, под условом да сте окружени лијепим стварима. Дружите се и шармирате све око себе израженим смислом за хумор. Лав вас напросто очарава. Не можете да га избијете из главе. Пошто се ради о пролазној авантури, искористите је до краја. Уживајте у тренутку.

Водолија, 20.01 - 18.02

Наредних дана срце влада главом. Нека вас стога не зачуде киксеви, свађе и неспоразуми. Стагнација је неминовна. Све касни, зарада посебно. Немојте се нервирати, јер ћете ускоро ријешити пословни проблем. Морате повести рачуна о томе шта причате. Посљедњих дана сте претјерали, па лако можете навући невољу.

Рибе, 19.02 - 20.03

Ушли сте у период активности и раста. Рјешавате да више времена проводите у друштву, али и у природи. Пуно лијепих ствари дешава се управо ових дана. Можда сте због тога напети? Нисте очекивали толико узбуђења. Јога и медитација помажу. Савјет: Стичете нова, углавном позитивна искуства. Не тражите длаку у јајету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана