Sedmični horoskop (od 18. do 24. aprila 2015.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 18. do 24. aprila 2015.)

.

Ovan

Povezanost s dragim ljudima, ali i sa širom okolinom biće velika, te za vas podsticajna. Rijetko ćete ovaj period biti sami. Vjerovatno ćete voljenu osobu odvoditi u svoje društvo ili ćete zajedno izlaziti. Oni koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog pola. Bićete zadovoljni, ispunjeni, srećni i otvoreni. Disaćete punim plućima, kako u poslu, tako i privatno.

Bik

Ako je dosad bilo praznina u ljubavi, ovih dana dočekaćete bolje prilike. Baš tako će se polako i postepeno vaš privatni život poboljšavati, a onda će se i osmijeh polako vraćati na vaše lice. Pred vama su nešto zahtjevniji poslovni dani u kojim će se odgovornosti povećati, a s njima idu i kontrole poslovanja. Zato budite spremni na sve i sjetite se svega onog što ste dosad postigli.

Blizanci

Vjerovatno ćete se osjećati nezainteresovano za neka značajnija ljubavna preduzimanja. Rezultat je to zasićenja svakodnevnicom i potrebe za akcijom koje nema. Oni koji su u dužim vezama neka održavaju status kvo.
Trebaće vam predah ili čak godišnji odmor. Oni koji ne mogu ići, vjerovatno će se morati angažovati oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavno mislili da su gotovi.

Rak

Lijep razvoj ljubavnih događaja osnažiće vas i podstaknuti da na život napokon gledate malo vedrije. Biće prilika za druženja, ljubljenja, zabave, srećne trenutke, pa i zaljubljivanja. Na poslu će vladati stresovi, novosti vezane uz napetosti, promjene koje nisu bile sasvim očekivane. Biće i dobrog i lošeg. Držite se svojih ideja, čak i onda kad trenutno nema realnih izgleda da se odmah ostvare.

Lav

Poboljšanje u ljubavnim odnosima daće vam krila. Mnogi će konačno odahnuti i prepoznati stari sjaj u očima voljene osobe. Činiće im se da je ono loše otišlo u nepovrat i da je daleko iza njih. Biće u pravu. Oni koji su još sami na putu će sresti ljubav. I na poslu će vam biti sve bolje i bolje. Jedino je važno da pazite da ne pregorite jer vaš angažman u svemu biće velik. Odmarajte.

Djevica

Oni u čvrstim vezama uspijevaće diplomatijom da održavaju uglavnom stabilan odnos. Svi ostali biće u iskušenjima i izazovima da naglim potezima uprskaju stvar. Budite suzdržani i sve će biti lakše. Nešto slično događaće se i na poslu. Jednu saradnju mogli biste prekinuti, ali možda na vlastitu štetu. Treba da ostanete sabrani. Opuštajte se i ne zaboravite na rekreaciju.

Vaga

Ovog mjeseca biće malo manje ljubavnih atrakcija, ali zato ćete uživati u sasvim običnim stvarima. Oni koji su još sami mogli bi ljubav naći na mjestima na koje odlaze svaki dan. Sve je moguće. Na poslu ćete dobiti priliku da pokažete koliko ste kreativni. Kako vrijeme bude prolazilo, biće sve jasnije da to što radite ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će vas motivisati da radite još angažovanije.

Škorpija

Vaša potreba za sigurnošću biće jaka gotovo cijeli period i zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, u dubini duše pospremićete neke svoje želje i nećete od njih odustati. Samo ih nećete pokazati. Imaćete povjerenja u ono što dolazi. Biće sve manje sanjarenja, a sve više prizemljenog posla, ali ni taj vam neće biti neugodan. Na radnom mjestu će vladati red, rad i disciplina.

Strijelac

Nerviraće vas što je sve tako obično, nedostajaće vam pravog izazova, kako privatno, tako i poslovno. Zato bi neki mogli povući ishitrene poteze iz čiste dosade i bahatosti. Budite pametni i obuzdajte se. Mudar čovjek znaće prepoznati kad je vrijeme za akciju, a kad nije. Pokušajte da napravite malu inventuru svog života. Vaš privatni život ovih će se dana vrtjeti oko vaših prijatelja.

Jarac

Vaša principijelnost neće vas odvesti daleko jer će napetosti biti van vaše kontrole. Pazite kako se izražavate. Imaćete i snage i mogućnosti da se razvijate, ali uz mudar pristup. U ljubavi ćete pokazati zavidnu erotsku maštu. Bićete zanimljiv ljubavnik. Poseban oprez potreban je u saobraćaju i na putovanjima. Dobro se pripremite za iste.

Vodolija

Tokom ovog perioda ipak će doći do poboljšanja ličnih odnosa. Neće to još biti bajka, ali biće vam lakše. Otvoriće se nove ljubavne prilike u kojim će i dalje trebati dosta takta i diplomatije, ali ipak će ići bolje nego dosad. Poslove ćete razgranati što šire, a neki će se povezati s ljudima iz inostranstva. Ostvarili ste ciljeve iznad svih očekivanja i sad osjećate potrebu za odmorom.

Ribe

Pred vama je period pun izazova, a naročito u poslu. Neki će čak biti u iskušenju da prekinu jednu saradnju. Zahtjevi i pritisci će biti povećani, a vaša energija mala. Zato se što bolje organizujte. Kroz ove napetosti mogli biste i napredovati, ali stres je neizbježan. Redovno se opuštajte. Ljubavni život će biti uravnotežen. Trudićete se ispunjavati svoja ili tuđa ljubavna očekivanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana