Сазнајте шта узбуђује ваш знак и ко су вам идеални партнери

Агенције
Сазнајте шта узбуђује ваш знак и ко су вам идеални партнери

Сазнајте све о еротским склоностима сваког хороскопског знака, шта га узбуђује, које су ерогене зоне и у којем знаку је идеалан партнер.

 

Ован

Жена: Страствена, ужива у врелим загрљајима и препушта се без предрасуда. Воли да доминира и води еротску игру. Од мушкараца очекује да буде издржљив и да прати њен темпо. У заносу гребе и уједа. Ако мушкарац није спреман за ватрен секс, брзо ће изгубити интересовање. У младости није привржена само једном партнеру, већ тражи изазове. Кад пронађе правог, као и у зрелости, умијећем изнова изненађује и заокупља еротску пажњу партнера.

Мушкарац: Енергичан и неуморан у кревету. Нема времена за дугу предигру. Привлачи га све што је шокантно и забрањено. Ако желите да га освојите, ослободите се предрасуда и не обећавајте оно чега се стидите. Задржаћете га ако увијек показујете ново умијеће у сексу.

Ерогене зоне: провуците им прсте кроз косу и грицните уво, подићи ће их слатка језа.

Идеалан партнер: Лав, Стрелац, Водолија.

Бик

Жена: Сензуална и притајено еротична. Воли дугу предигру а посебно је осјетљива на пољупце у предјелу врата. С годинама постаје свеијсна своје сексуалности, слободнија и страственија. Има наглашено чуло укуса, ужива у пољупцима али и оралном сексу. У зрелим годинама вјешто води еротску игру и зна да пробуди машту партнера. Тихо се опире а истовремено и провоцира мушкарца, показујући велико еротско знање.

Мушкарац: Осваја постепено, али не одустаје од жене која га привлачи. Осјетљив је и схвата еротске потребе и осјећања партнерке. Воли класичне позе, али неће одбити понуду за егзотичну варијанту. Освајајте га полако. Пружиће вам сигурност и прегршт уживања.

Ерогене зоне: Страствени пољупци у врат и испод ушију пробудиће у њима вулкан страсти.

Идеалан партнер: Шкорпија, Јарац, Рибе.

Близанци

Жена: Заводљива, шармантна, чаробан саговорник. Слободног духа, не воли да је партнер ограничава. Жели да се дружи, излази и склапа пријатељства. Ужива у спектру еротских игрица, од вербалног удварања, ласцивних шапутања до провокативног понашања и изазивања. Маштовита, радознала, задржава младалачки дух и у зрелим годинама због чега је мушкарци не заборављају. Увијек изнова другачија, спремна на различита експериментисања зарад задовољства.

Мушкарац: Интелигантан, духовит, занимљив. Не одговара партнерки која очекује озбиљну везу. Поред њега будућност је неизвјесна, али је садашност забавна. Ужива кад води љубав пред огледаом, са упаљеним свијетлима. Обожава разноликост.

Ерогене зоне: Љубљење унутрашњег дијела руке, од шаке до пазуха, буди пожуду.

Идеалан партнер: Лав, Вага, Водолија.

Рак

Жена: Сензуална и стидљива. Потребно јој је да се увјери у искреност партнера како би се препустила еротици. Освајају је комплименти, а опушта дуга предигра и љубљење груди. Стидљивост ишчезава са зрелошћу. Кад стекне животно искуство и самопоуздање, постаје све чулнија и сексуалнија. Ужива у њежним миловањима и узвраћа партнеру. Обожава пољупце. Може да доживи оргазам љубећи се. Одбијају је груби и наметљиви мушкарци који желе брз секс.

Мушкарац: Сентименталан, променљивог расположења и жељан доказа љубави. Како је несигуран, импонује му кад има утисак да је искуснији од партнерке. Ужива да јој открива мистерије секса. Воли дугу предигру и тада тежи да задовољи потреба партнерке.

Ерогене зоне: Миловање груди и брадавица јагодицама прстију прави је стимуланс.

Идеалан партнер: Бик, Дјевица, Рибе.

Лав

Жена: Доминантна и достојанствена. Очекује да јој се мушкарац удвара, диви, да је обожава и обасипа пажњом. Кад се пробуде страсти, ватрена је и бурно реагује. Ужива у пољупцима у предјелу бедара. Обожава да води љубав пред огледалом а да се при то партнер диви њеном тијелу и сексуалном умећу. Воли доминантан положај и води темпо. У зрелости је захтијевна, узбуђује је улога господарице.

Мушкарац: Самопоуздан, великодушан, ватрен, али рањив. Лако га је освојити ласкањем. Очекује да његова изабраница буде увијек расположена за секс. Предигра је кратка, али је издржљив. Узбуђује га кад је жена у сексу потчињена, кад изгуби контролу и вришти.

Ерогене зоне: Опустиће се ако му врховима прстију и ноктију лагано пређете дуж леђа.

Идеалан партнер: Вага, Стрелац, Водолија.

Дјевица

Жена: Озбиљна, ненаметљива, одмјерена, како у животу тако и у сексу. Одбијају је насртљиви мушкарци. Најприје анализира и тек кад партнер задобије њено повјерење спремна је за еротски контакт. Прије секса предлаже заједничко туширање или купку. Опуштена је ако је задовољена њена потреба за чистоћом. Уживаће ако јој партнер нежно милује и љуби предео око пупка.

Мушкарац: Промишљен, нежан и обзиран. Није романтичан тип, удвара се једноставно и проучава понашање жене прије него што јој приђе. Није склон вулгарним изливима страсти, као у приручнику за секс. Питаће жену шта жели и удоволљити јој.

Ерогене зоне: Пољупци у предјелу струка учиниће да задрхте од жеље.

Идеалан партнер: Бик, Шкорпија, Јарац.

Вага

Жена: Суптилна, отмјена и префињено заводљива. С годинама постаје све женственија и почиње све више да ужива у чину секса него у игри завођења. Одбијају је неуредни и агресивни мушкарци. Жели дотјераног и отменог партнера. Од секса прави представу. Појавиће се у изазовном вешу, чекајући да види реакцију мушкарца. Заводи лаганим скидањем у изазовне покрете тијела. Одбиће мушкарца који је насртљив.

Мушкарац: Шармантан, заводљив, воли да осваја. Привлаче га отмене, префињене жене. Ужива у дугој предигри и не жели да га жена пожурује. Тежи да задовољи партнерку и спреман је да води љубав цијелу ноћ док је не доведе до врхунца. Воли отмијен амбијент.

Ерогене зоне: Узбудиће их кружни покрети и додир прстима по гузи.

Идеалан партнер: Близанци, Стрелац, Водолија

Шкорпија

Жена: Сексипилна, исијава снажан еротски набој. Мушкарце привлачи ходом, осмијехом, погледом. Енергична, слиједи инстинкт тијела и срцца. Најсексипилнија жена Зодијака. Жели снажног и издржљивог мушкарца. Дјелује уздржано, али у спаваћој соби нема предрасуда и ограничења. У младости брзо постаје свијесна своје сексуалности и истражује границе задовољства, а у зрелости потпуно ижива. Носи црн секси веш, високе потпетица, мини сукње.

Мушкарац: Страствен, непредвидив, мужеван, пружа неслућено задовољство. Љубоморан и перверзан. Тешко контролише сексуалну енергију, потрена му је издржљива жена спремна за изненађења и изазове. У заносу гризе, штипа, нагло продире у жену.

Ерогене зоне: Најосјетљивији дио су гениталије, реагује и на лаган додир.

Идеалан партнер: Бик, Јарац, Рибе.

Стрелац

Жена: Отворена, искрена, дружељубива, са израженим смислом за хумор. Отворено разговара о сексу и смијело се упушта у узбудљиве еротске авантуре. У младости експериментише, у зрелости цијени квалитетне односе, у којима осим секса са партнером негује пријатељство. Ужива да води љубав на отвореном, под ведрим небом. Потребни су јој слобода и контакт са природом. Прија јој страсно миловање и пољупци у бокове и бутине, али и у косу.

Мушкарац: Ведар, занимљив саговорник, жели да се заљуби, али стрепи од зближавања. Првенствено цијени личну слободу. Игра освајања и предигра узбуђују га више од самог чина традиције. Обожава еротске игрице, посебно обострану масажу тиело о тијело.

Ерогене зоне: Пољупци по унутрашњој страни бедара буде плиму страсти.

Идеалан партнер: Ован, Лав, Водолија

Јарац

Жена: Суздржана, на први поглед хладна и дистанцирана. Испод ледене површине крије се вулкан страсти који се разбуктава са годинама. Пуну сексуалну зрелост достиже у средњим годинама. Тада је самопоуздана и нема страх од одбијања. Мушкарца који проникне у њену сексуалну природу очекује прегршт задовољства. Воли продужено вођење љубави и потребан јој је издржљив мушкарац. Није за дугу предигру већ ватрен контакт.

Мушкарац: Озбиљан, успејшан, веран, пружа сигурност. Привлаче га интелигентне жене од којих очекује више од секса – поузданост и подршку. Посједује велику сексуалну енергију и спреман је д партнерку води у оргазам. Издржљив је, истрајаће док је не задовољи.

Ерогене зоне: Масажа доњег дијела кичме буди потиснуту еротску ватру.

Идеалан партнер: Бик, Дјевица, Шкорпија.

Водолија

Жена: Дружељубива, отворена, интелигента, креативна. Тражи идеалног партнера и везу, зато је у младости склона истраживању. У средњим годинама је свијеснија сопствених квалитета и сексу се препушта са уживањем. Маштовита је и оригинална, експериментише у тражењу задовољства. Сматра да је мушкарчев мозак главни еротски орган. Склона је шапутањима на јастуку која излуђују партнера. За њу нема табу тема.

Мушкарац: Пасиван, очекује да партнерка преузме иницијативу. Жена га најприје занима као особу, а касније и еротски. Стрпљиво осваја и воли дугу предигру. Кад досегне узбуђење, страсти испољава на маштовит начин. Привлаче га егзотични еротски експерименти и искуства.

Ерогене зоне: Осјетљиви су листови и чланци – додирујте их језиком, изгубиће контролу.

Идеалан партнер: Ован, Близанци, Вага.

Рибе

Жена: Женствена, сензуална, интуитивна и романтична. На кокетан начин истиче женске чари и привлачи мушкарце. Сања о вечној љубави због чега се у младости лако разочара. Тек кад стекне искуство умије да препозна Господина Правог. У кревету је подложна сугестијама. Лако прихвата предлоге партнера за нове позе и необична искуства. Труди се да удовољи партнеру и сматра да у љубави ништа није забрањено.

Мушкарац: Емотиван, нестабилан и страствен. Привлаче га промјене, завођење, а уједно тежи емотивној стабилности. Сањар који чита поезију, позива у шетњу под мјесечином. Кад се заљуби постаје покоран. Узбуђује га фантазија о доминантној жени господарици.

Ерогене зоне: Стопала Риба су осјетљива, милујте их и љубите, распалићете им машту.

Идеалан партнер: Рак, Шкорпија, Јарац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана