Риба тражи њезност, Вагу освајају компилменти

ljepota.ba
Риба тражи њезност, Вагу освајају компилменти

Када прекинете везу то је веома тежак период, нарочито ако нисте хтјели да се та веза прекине.

Хороскоп вам откирива како можете да вратите партнера у зависности од тога који је знак у хороскопу.

Ован

Овна ако желите да вратите морате брзо реаговати. Јако је битно да му се у што краћем временском периоду јавите и кажете му шта осјећате и обећате му да више нећете поновити ствари које сте учинили. Такође, никада вам се не смије догодити да прекршите дато обећање, преноси Љепота.ба.

Бик

Ако сте прекинули са особом која је у знаку бика прво размислите око чега сте се посвађали. Ако желите да вам се врати реците му да је он био у праву и да сматрате да је паметнији. На тај начин ћете му доказати да вам је стало до њега, а и да ћете га у будућности послушати. Наравно водите рачуна да никада не понизите себе.

Близанци  

Близанци су веселе особе којима хумор може да све промијени. Па према томе ако сте раскинули са неким близанцем помоћу хумора покушајте да га вратите. Оно што је забрањено када је овај знак у питању је плакање. То га само може одбити.

Рак  

Када је овај хороскопски знак у питању може вам бити тешко да се помирите са њим, али нека романтична вечера, искрени разговор и доста стрпљења вам могу помоћи. Јако је битно да му нагласите како не можете без њега и како вам је стварно стало.

Лав

Ако бисте вратили лава довољно је да му поклоните неки мали знак пажње, лијепо се обучете и удијелите му који кмплимент. Око овога знака нећете морати много да се трудите.

Дјевица

Мушкарца овог хороскопског знака ћете најлакше вратити ако му дате логично објашњење за погрешку коју сте учинили. Наравно јако је битно да се лијепо обучете и да све око вас буде чисто. Немојте га малтретирати много романтиком, јер они то не воле. Они су перфекционисти и никада то немојте заборавити.

Вага

Када је ријеч о вагама ту ће вам много помоћи неки комплимент, занимање за ствари које ради, мало романтике и извињење. Према томе одмах се баците на посао.

Шкорпија

Шкорпије су тврдоглави, па поведите рачуна о томе. Разлог због којег сте раскинули одмах морате у коријену да сасијечете и да се он никада више не понови. То му наравно морате обећати како бисте вратили његово срце.

Стријелац

Ако желите да се помирите са стријелцем, јако је битно да постанете пријатељи и да не журите. Настојте се уклопити у његову екипу и покушајте бити што умиљатији.

Јарац

Према јарчевима увијек морате бити искрени. Немојте обећавати ствари које не можете да испуните. На неки начин му покажите да вјерујете у вашу љубав и да желите с њим заједнички живот и сигурни смо да ћете веома брзо вратити његово срце.

Водолија  

Према њима  морате да будете потпуно искрени и да му покажете да желите да заједно учествујете у свему. Најбољи корак који можете направити је да га позовете на кафу и да искрено разговарате о вашем односу.

Рибе

Према рибама морате да будете њежни и пажљиви. Такође, веома битна ствар коју морате знати је да они не воле да гледају никога како пати, па тако неће моћи гледати ни вас да га за нешто молите и да се извињавате. Показујте му љубав стално, без обзира на прилике и вријеме.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана