Retrogradna Venera u novembru nekome donosi brak, a nekome bivšu ljubav

B92
Retrogradna Venera u novembru nekome donosi brak, a nekome bivšu ljubav

Horoskop za novembar 2018. najavljuje veoma stabilan i miran period za neke znakove, pojedini će napraviti korak više u svom životu, te se i odlučiti za “ludi kamen”.

Prvog novembra retrogradna Venera ulazi u znak Vage, i tu će se zadržati sve do kraja novembra. Strasti će se napokon smiriti, burni odnosi će zaploviti mirnijim vodama. Veze koje su iznenada prekinute sada će dobiti drugu šansu.


Preispitaćemo odnose, pronaći balans u njima i tako probuditi čaroliju. Sada veze postaju kvalitetnije i sigurnije. Očekuje vas puno romantičnih dana i nježnih emocija.

Vage će napokon osjetiti sigurnost u vezi. Osjećaće se ispunjeno i blistaće sebi pred ogledalom. Poželjećete brak, najdraži će vas zaprositi. Mnoge Vage će zatrudniti u ovom periodu. Ljubav je svuda oko vas. Uživajte, jer u novembru ćete osjetiti atmosferu bajke.

Blizanci, Lavovi, Strelčevi i Vodolije će se poslije dužeg vremena opustiti. Gospodin bivši će se vratiti sa osmijehom, sa pralinama i sa cvijećem. Da li ćete to moći da odbijete? Neee, to se nikada ne odbija, jer došlo je vaših pet minuta.

Prijaće vam njegova pažnja, uživajte u toplom zagrljaju i iskrenim ljubavnim izjavama. Sve će nekako dobiti svijetliju nijansu. Sa prijateljima očekujte više druženja. Ovo je period koji ćete pamtiti po lijepom.

Ovnovi, Rakovi, i Jarčevi će se posvetiti detaljnoj analizi sopstvenih osjećanja. Postoji mogućnost da će da bude i neprijatnih situacija, ali uskoro će proći. Vježbajte tako svoju strpljivost. U novembru ćete se tako suočiti sa svojim istinskim željama. Biće vam koristan ovaj period kako biste iz novog ugla sagledali svoju vezu. Sve će nekako na kraju izaći na površinu, a vrijeme je i bilo.

Bikovi, Djevice, Škorpije i Ribe će u novembru osjetiti da im je potreban odmor. Njima je prethodni period bio previše buran. Posvetiće se sebi, masažama, uljepšavanju i treniranju. Pronaći će sada svoj mir i neku svoju oazu snova, zaroniće u nju sve dok ne padne snijeg. A, tada? Tada će se pojaviti onaj pravi što će im skinuti zvijezde sa neba. Ne kaže se džabe da ko čeka, na kraju i dočeka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana