Претерано радознали: Три знака зодијака који воле да гурају нос у туђи живот

B92
Претерано радознали: Три знака зодијака који воле да гурају нос у туђи живот

Колико год тврдили да их ништа не занима и покушавали да сакрију своју радозналост, истина је да су слиједећи знаци најдосаднији и највише упорни када желе да сазнају неку информацију.

Ован

 


За Овна се може рећи да је краљ комуникације. Обожава да је у центру пажње, а посебно да води монологе у којима увијек одушевљавља информација које посједује. Убиједљиво он има најсвјежије вијести и трачеве. Некада то ради због радозналости, а често из жеље да први све зна. Ипак, он у потрази за вијестима то ради спонтано и подмукло, па неће никад наваљивати и досађивати..

Бик

Бик на освову вашег покрета тијела, мимике и гестикулације може много тога да сазна, те ова процијена му помаже да сазна буквално све. Он не мора да слуша трачеве, нити да прати ваше поруке на телефону – довољно је да вас мало боље анализира.

Стрелац

Када је у питању нешто што жели да сазна, Стрелац може да прође кроз немогуће само како би остварио свој циљ. Обожава да комуницира те је увијек у центру збивања, те ће без проблема отворено питати све што га занима. Припадници овог знака кроз живот гаје многа пријатељства, имају доста познаника, те лако граде мрежу људи од које увијек могу имати неку корист.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана