Представници ових хороскопских знакова су најсклонији дивљем сексу и заљубљивању

Агенције
Представници ових хороскопских знакова су најсклонији дивљем сексу и заљубљивању

Заљубљивање некада значи ризик, али представницима слиједећих хороскопских знакова то не представља проблем. Поред тога што су склони лудом заљубљивању, неки од њих су склони и дивљем сексу.

То су припадници слиједећих хороскопских знакова:

ОВАН

Овнови сваку животну прилику зачине страшћу па тако и љубав. Заљубљују се лако и спремни су на ризике. У вези више дају него што траже, и јако се везују за партнера и воле да његују везу.

Ентузијазисти какви јесу Овнови су понекад толико преокупирани везом да не схватају да су само они учесници исте. На примјер, уколико њихов партнер постане хладан, Овнови ће то примјетити касније и наравно бурно ће реаговати. Увијек улажу напоре да све буде како треба.

БЛИЗАНЦИ

Припадници овог хороскопског знака обожавају почетак везе. Узбуђује их чињеница да им се дешава нешто ново, и тај почетак са неким новим им пружа најљепши осјећај.

Они осјећају огромну привлачност према својим партнерима на почетку, и превише се труде да угоде и задовоље другу страну. Иако им везе обично не трају дуго, тај кратак период са њима буде пун изненађења и јаких емоција.

ВАГА

Ваге су невјероватно одане партнер, оне ће избјегавати било какве свађе по сваку цијену. Оне толико воле партнера да су спремне да дају све што им он затражи, јер тиме исказују дивљење, па чак пристају и на дивљи секс уколико то њиховог партнера чини срећним.

Шармантне Ваге могу лако да буду повређене јер првише вјерују свима, али добро је то што се лако заљубљују, јер утјеху пронађу врло брзо.

СТРЕЛАЦ

Стријелчеви воле страствено и јако. На почетку су толико страствени да их преплави хиљаду емоција које упућују партнер. Свијесни су да могу бити повређени, али их то не спречава да се препусте чарима љубави. На првом мјесту им је срце, и на самом почетку везе су јако отворени и искрено исказују осјећања.

РИБЕ

С обзиром да су јако креативне, када се заљубе Рибе партнеру пружају дивљи секс који ће он памтити читав живот. Јако искрене у љубави, уколико им се неко допадне неће играти игрице како би се заштитили од повређивања. Рибе вјерују свима и брзо заволе нову особе, и прихватају сваки ризик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана