Pravi aljkavci: Ovih pet horoskopskih znakova su najneuredniji

Pravi aljkavci: Ovih pet horoskopskih znakova su najneuredniji 22.12.2017 19:43 | Agencije

Neki to nazivaju kreativnim neredom, dok drugi pokušaju da svale krivicu na posao, trenutne obaveze ili druge osobe.

5. Lav

 


Nisu Lavovi neuredni, samo uvijek pronađu nešto pametnije da rade. Čišćenje zbog toga često pada u drugi plan, a za ovaj znak bi bilo najbolje da za njih čisti neko drugi.

4. Bik

Bikovi jako vole urednu okolinu, ali ako moraju birati između brige o čistoći i brige o sebi, odabraće ovo drugo. Bik će radije da legne na kauč i pogleda dobru seriju nego da čisti, a osjećaj krivice nikad neće biti dovoljno jak da to promjeni.

3. Ribe

Ovaj je horoskopski znak sasvim logičan kad je u pitanju čišćenje - zašto nešto pospremiti odmah, kad to mogu napraviti i za nekoliko dana, kad se nakupi još nereda? Moramo priznati da ne greše.

2. Strelac

Strelci će za sebe reći da uopšte nisu neuredni, nego da samo imaju sposobnost da jako brzo naprave nered koji im se onda dugo ne da pospremiti. Nama to zvuči kao definicija neurednosti, ali ponavljamo, Strelci će za sebe reći da to uopšte nisu.

1. Vodolija

Vodolije dobiju napad čišćenja i doslovno ispoliraju svaki kutak svog stana, ali nažalost taj napad dobijaju jako rijetko. Obično razbacuju stvari gdje god stignu, a s obzirom na to da nisu perfekcionisti, ne smeta im lom, ali ni prljavština.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica