Прави аљкавци: Ових пет хороскопских знакова су најнеуреднији

Прави аљкавци: Ових пет хороскопских знакова су најнеуреднији 22.12.2017 19:43 | Агенције

Неки то називају креативним нередом, док други покушају да свале кривицу на посао, тренутне обавезе или друге особе.

5. Лав

 


Нису Лавови неуредни, само увијек пронађу нешто паметније да раде. Чишћење због тога често пада у други план, а за овај знак би било најбоље да за њих чисти неко други.

4. Бик

Бикови јако воле уредну околину, али ако морају бирати између бриге о чистоћи и бриге о себи, одабраће ово друго. Бик ће радије да легне на кауч и погледа добру серију него да чисти, а осјећај кривице никад неће бити довољно јак да то промјени.

3. Рибе

Овај је хороскопски знак сасвим логичан кад је у питању чишћење - зашто нешто поспремити одмах, кад то могу направити и за неколико дана, кад се накупи још нереда? Морамо признати да не греше.

2. Стрелац

Стрелци ће за себе рећи да уопште нису неуредни, него да само имају способност да јако брзо направе неред који им се онда дуго не да поспремити. Нама то звучи као дефиниција неуредности, али понављамо, Стрелци ће за себе рећи да то уопште нису.

1. Водолија

Водолије добију напад чишћења и дословно исполирају сваки кутак свог стана, али нажалост тај напад добијају јако ријетко. Обично разбацују ствари гдје год стигну, а с обзиром на то да нису перфекционисти, не смета им лом, али ни прљавштина.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица