Пет најстраственијих љубавних парова у хороскопу

Агенције
Пет најстраственијих љубавних парова у хороскопу

У љубави нема правила, и то сви знамо. Некада наизглед неспојиве комбинације нађу свој пут до среће и трају цијели живот, док неке којима се предвиђа свијетла будућност, доживе крах.

Ипак, по хороскопу постоје неке комбинације које изазивају велику страст и варнице, јер се баш ти хороскопски знаци магнетски привлаче.

Знате и сами да неке особе код вас могу изазвати само досаду, а неке друге од вас могу направити најстраственију особу! Неки љубавни спојеви се не могу поновити, и то је та хемија коју дијелимо само са одређеним особама, пише могујатосама.рс.

Стријелац и близанац

Код овог пара никада није досадно! Ватрени темперамент Стријелца неће оставити ни једног Близанца равнодушним. Близанци обожавају шармантне, неконвенционалне и отворене Стријелчеве и њихов космополитизам, док ће Стријелчеве забављати немиран и ведар, помало инфантилан дух Близанаца.

Код овог пара, наглашена је привлачност на дубљем, менталном нивоу. Оба знака су жељна нових ствари и знања, па ће много времена провести у разговору, јер ће имати шта да науче једно од другог. Наизглед површан, Близанац ће можда понекада и нервирати Стријелца неким трачевима и плитким причама, јер сматра да је својим филозофским духом изнад тога, али уколико све остане на слатким провокацијама, то може изазвати буру страсти.

Свакако, овај пар ће уживати у заједничким авантурама, јер је то та страст која их спаја.

Дјевица и рибе

Да се супротности привлаче, најбоље доказује ова астролошка комбинација. Челична дисциплина по којима је позната Дјевица, забављаће хаотичне Рибе, које не умију да живе на тај начин. Ово ће бити и савршена прилика да их Дјевица научи томе, јер је повремено потребно и Рибама да имају неки ред у животу.

Са друге стране, Рибе ће својом дубоком емотивношћу и сексуалношћу отопити нервозне и суздржане Девице. Схватиће да у животу не мора све да буде под конац, да и мало хаоса у животу није страшно, нити може било шта драстично да поремети. То ће за Дјевице бити право мало откровење, које ће је везати за оваквог партнера.

Оно што овај пар држи на окупу је чињеница да могу да промјене живот једно уз друго, наравно уз отвореност да прихвате те промјене.

Јарац и рак

Питате се шта хладног Јарца, коме су важни само каријера и посао, и емотивног Рака, који свој мир види у стварању породице, привлачи толико?

Овдје не можемо рећи да у први план избија повезаност и привлачност на менталном нивоу. Управо је страст та која ће спојити овај пар на прву лопту. Рак, који обожава њежност, биће одушевљен када схвати да се испод челичног и крутог става једног Јарца крије узврела страст, која само чека да буде откривена.

Код овог пара се може десити да Рак нема довољно стрпљења за арогантног Јарца, и његово игнорисање емоција, док ће Јарац умјети и да се подсмјехне Раку, и његовим циљевима у животу, али ако се први налет страсти, а потом и ове препреке пређу, ова астро комбинација има добре изгледе за дугу и веома чврсту везу.

Водолија и лав

Харизма је оно што је карактеристично за оба знака у овој комбинацији, и то је оно што ће их и међусобно и привући. Лав, који обожава да буде у центру пажње, биће збуњен ширином једне неконвенционалне Водолије, која ће своју пажњу несебично усмјерити и на њега, али и на све око себе.

Водолија је знак који не трпи друштвене норме, неправду и правила, и управо ће тај бунтовник у њој магнетски привући Лава. Са друге стране, Водолија ће бити очарана енергијом једног Лава, који ће је држати уз себе, све док то самозадовољство буде држао у одређеним оквирима, и не буде претјеривао са својим ја.

Ова необична комбинација може да потраје, уколико Лав буде дао потребну слободу Водолији, и схватио да интересовање које Водолија гаји према другим особама само значи да је она прије свега велики пријатељ, и да ту нема мјеста љубомори.

Шкорпија и бик

Страст, страст и страст, то је оно што карактерише овај хороскопски пар. Када се буду срели Шкорпија, која је позната по својој магнетској привлачности, и Бик, кога карактерише велика сензуалност и хедонизам, ето правог ватромета страсти! Бик, који зна како да ужива у животу, знаће да обоји живот једној тајанственој Шкорпији, која често зна да буде мрачна у својим дубинама.

Ипак, ако заједничка страст коју гаје у спаваћој соби, усмјере и на многе друге области у животу, након прве фаталне привлачности, спајаће их и заједничка интересовања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана