Ово су убједљиво два најискренија хороскопска знака

Глас Српске
Ово су убједљиво два најискренија хороскопска знака

И док неки знаци зодијака знају да се уштину за језик и прећуте неке ствари, слиједећа два хороскопска знака су најпознатија по својој суровој искрености. Иако их је она често коштала у животу, они не одустају од својих принципа.

Ован


Ватрени Ован често оставља јаку слику на друге људе, односно своје окружење. Он је борац, гласан је и импулсиван, а најпознатији је по својој огромној енергији. Ипак, њу никада не троши на лажи и преваре. Њему је искреност основа у свакој врсти односа, од пријатељских, до породичних и љубавних, те немојте никада ништа скривати од њих. Од припадника овог знака увијек можете очекивати брутално искрен разговор. Рећи ће вам све што му је на уму, те вас његове ријечи могу и повриједити.

Стрелац

Лепршави Стрелчеви су прије свега добри људи, отворени за људе, пријатеље, нова познанства, свијет. Најизраженија особина је њихова бескрајна великодушност, али и искреност. Зато их никада немојте питати за мишљење ако нисте спремни да чујете истину. Можда ће је увити у шарену фолију како би изгледала љепше, али ће је сигурно изговорити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана