Ово су три најопакија хороскопска знака, а један је најгори

Агенције
Ово су три најопакија хороскопска знака, а један је најгори

Ово је посебно важно да знате ако планирате везу или брак!

Хороскоп знак којем припадате много говори о вашем карактеру, изгледу, врлинама, манама. Ипак, постоји и хороскоп који ће вам без длаке на језику открити која су три најгора знака према злобним звездама.


Дјевица

Опсесивно-компулзивни неуротици, који се стреса ослобађају чистећи стан или слажући одјећу. Презахтевне цјепидлаке којима ни превише није довољно. Оне не познају љубав, без емоција су, код њих се све своди на секс. Само робот може бити сабранији и хладнији од Дјевице, а кад-тад ће вам забити нож у леђа. То ће бити промишљено, анализирано и потврђено као најбоља опција за њу.

Тако добро глуми да нећете ни наслутити да данима или мјесецима калкулише да ли је дошло вријеме да вас елиминише. И тек када буде била потпуно сигурна, открити ће своју издају. Оне су нарциси који брину само о свом изгледу с тежњом ка савршенству. Дјевица нема страсти, загрљаја, њежности, топлине, све сузе које пусти су ту јер оплакује себе, открива Веб кафе.

Да нема те њене неуротичне нервозе и журбе у њој због које пукне и изгуби своју рационалност, помислили бисте да имате посла с роботом. Али, немојте те њене тренутке губљења контроле побркати с емоцијама. То је само рефлекс, скакање поклопца на лонцу који се треба ослободити притиска јер вода кипи. Чиста физика. Она је вјерна само себи и то искључује све остале људе.

Шкорпија

Самосажаљевајући аутодеструктивци, који свој јад не могу да поднесу сами па морају да повуку још 100 људи за собом. Да је сутра крај свијета, они се не би шокирали, вјероватно би га дочекали у садо мазо оргијама. Смрт им није страшна, а пале се на крв и све оно што обичном смртнику изазива језу. Прати их обиљежје љубоморно посесивних психопата. Без секса се психички разболе и умишљају да им се спрема завјера.

Шкорпије су емотивно незрела, неодгојена, подла, осветољубива и покварена деришта која се не суздржавају ни од чега. Дуре се и љуте, бијесне, плачу, гризу, у том тренутку вас цијелим својим бићем мрзе из дна душе. Без обзира на године, зрелост или пол, када дубоко загребете испод те површине која углавном дјелује интелигентно, опасно или лукаво, долазите до емотивно незреле особе на нивоу петогодишњег дјетета.

Али, велика су злопамтила и коваће планове за освету, враћати вам када се више ни не сјећате разлога.

Јарац

Прави правцати гоничи робова, вјерују у судбину до задњег слова, ријеч “опрост” и не постоји у њиховом ријечнику. Можете живјети покрај њих цијели живот, бити у браку, а никада не сазнати што вам имају за рећи. Осејћања не знају да искажу ријечима па ће вас уместо “волим те” дочекати одбијање.

Продали би се за друштвени статус. Кукавице су, бјеже главом без обзира чим ризик постане већи. Бјежање и остављање на цједилу је нешто што раде цијелог живота.

Емотивно неписмен. Неспособан да покаже емоције, а камо ли да их прима или пружа. Превише су спори, мрачни и сиромашни да би с њим осјетили праву радост и задовољство живота. Клоните се те искомплексиране фригидне кукавице.

Јарац је дефинитивно најгори хороскопски знак, тако да се клоните њега. У само два одсто случајева се деси да се иза овог знака крије добра особа, али је то веома ријетко.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана