Ово су три најлабилнија хороскопска знака иако то покушавају вjешто да сакрију

Глас Српске
Ово су три најлабилнија хороскопска знака иако то покушавају вjешто да сакрију

На психичко здравље људи утиче пуно ствари, од генетике до животног искуства.

Астролози тврде да велик утицај имају и звијезде и издвајају три знака зодијака као најлабилније. Провјерите о којим хороскопским знаковима је ријеч и будите јако опрезни с њима јер сви они своју лабилност врло вјешто скривају.

Рибе

Хиперсензибилним Рибама често је јако тешко да остану прибране и стабилне, а што се дуже суздржавају, то већу штету праве свом психичком здрављу. Особе рођене у овом знаку обично мисле да се њима догађају најгоре ствари у животу, због чега им с годинама попуштају живци па је могуће да им се догоде изненадни хистерични испади. Рибе због свега тога често пате и од разноразних фобија.

Водолија

Људи који их не познају баш добро, Водолије често доживљавају као откачене и блесаве, док их њихови најближи сматрају изузетно јаким особама. Но истина је негдје у средини јер су особе рођене у овом знаку у стању стоички да преброде разне тешке ударце у животу, док их с друге стране неке ситнице могу разбеснити и бацити у депресију.

Шкорпија

Шкорпије с правом карактеришу као најмрачнији знак хороскопа јер, осим што су често депресивни и намргођени, они су и велики агресивци. Особе рођене у овом знаку најчешће пролазе кроз разне животне фазе, а када упадну у ону најмрачнију, склони су агресивним испадима и прављењу сцена. Још једна њихова изражена мана је осветољубивост, због чега Шкорпији посебно не желите да се замјерите.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана