Oво су највеће кукавице у Зодијаку...

Б92
Oво су највеће кукавице у Зодијаку...

Свако од нас зазире од мрака у мањој или већој мjери.

 Провjерите који хороскопски знак држи своје ћебенце и зове маму у помоћ кад "пригусти".

Рак

Ово је највећа кукавица Зодијака. Драги Рачићи, ви немате конкуренцију. Иако повремено глуматате неустрашивост, довољно је неко са леђа у шали да вам приђе и ви сте се већ закачили за лустер. Не треба напомињати да се бојите мрака и да тај страх од таме не јењава током вашег сазријевања. Признајте да спавате са упаљеним свјетлом, јер ко зна шта све вреба ноћу из ормара.

Рибе

Мора се признати да сте замало спали на друго мјесто топ-листе кукавица. Рак вас "шије" за само 0,5 бода. За једно вам се ипак одаје признање, у кризним ситуацијама ви врло отворено показујете свој страх, не стидите се. Браво! У неким ситуацијама које нису баш пријатне, вама би и Ивана Шпановић позавидјела на спринту.

Вага

Није баш да сте неустрашиви, иако ће вас овај текст смртно увриједити. Признајте, зазирете од конфликтних ситуација и радије ћете се непримјетно извући. Инсекти и гмизавци вам гарантују панични напад својом појавом, зато вам прољеће и не спада у омиљено годишње доба. Ипак, када вам се "срце спусти у пете", ви то најбоље умијете да закамуфлирате.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана