Ово су најслабији знакови у хороскопу

Агенције
Ово су најслабији знакови у хороскопу

Сазнајте колико сте слаби пред искушењима и како се сналазите у ризичним ситуацијама.

Ован

Он се тешко одупире изазовима, мада када је посао у питању, увијек је опрезан, успјева да надвлада себе и да сачека повољнију ситуацију. У љубави је другачија ситуација, ту готово да и не покушава да се контролише, пошто је заљубљиве и енергичне природе.

Бик

Врло добро зна да се сачува од лукавих искушења, јер увијек све ради са сигурношћу и опрезом. Једино када може подлећи изазову је шарм неке особе која му се допадне на први поглед, мада се то не дешава тако лако.

Близанци

Он се врло лако одупре било ком изазову јер га они толико и не привлаче. Барем је тако у љубави, јер није тип који ће улазити у дубоке и дуге емотивне односе па ће се радије повући.

Рак

Искушењима тешко одолијева јер је заљубљиве природе, самим тим често је и невјеран. Међутим код женских припадница овог знака ситуације је обрнута, оне су толико одане и посвећене свом партнеру да ни за шта на свијету не би то ризиковале.

Лав

Он не подлеже изазовима тек тако, превише држи до себе да би тако нешто дозволио. У љубави колико год се трудио да остане исто такав, ипак много лакше "пада" јер када га неко силно привуче својим ставом и харизмом он не може да се одупре својим осјећањима.

Дјевица

Иако не дјелује тако, Дјевица је спремна на изазове, прије свега пословне. Воли да унапред има припремљен "кризни план" па је ниједна ситуација не може изненадити.

Вага

Потпуно смирена и сталожена Вага се ипак тешко одупире искушењима. Иако је разумом рационална, у пракси је ситуација другачија и колико год знала да нешто није добро за њу ипак ће ићи за тиме.

Шкорпија

Шкорпија се не бори са изазовима, она их тражи! Они јој дају животни елан. Међутим она ипак ризикују са опрезношћу, јер је самоконтрола и страст за животом чине трезвеном и рационалом па никада не улазе у одређене ситуације док прво не процјени какве посљедице то може имати по њу.

Стрелац

Стрелац ризикује на сваком пољу и то без граница. У послу може упадати у ризичне ситуације до границе губитка истог. Тек у посљедњем тренутку уме да застане и поразмисли, мада и то не увијек. У љубави је слична ситуација, искушењима тешко одолијева.

Јарац

Звучи чудно, али Јарац воли изазове, мада је и у таквим ситуацијама веома опрезан. У љубави је стабилан, али ако се појави неко ко ће продрети у његову душу, без обзира ако је већ у некој емотивној вези, томе неће моћи да одоли.

Водолија

Водолија увијек делује смирено и потпуно незаинтересовано за све, а заправо све што жели је добар изазов, нешто што је вредно труда.

Рибе

Код ње све зависи од тренутног расположења, када има елана спремна је на све. Изазови су тада увијек добродошли, али када је меланхолична тада је ништа не занима и ништа је не покреће. Једина ситуација када ће одољети искушењу, а да нема позитивне енергије јесте уколико је несрећна у тренутној вези, без гриже савести ће се предати свом изазову.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана