Ово је пет кључних тајни Шкорпија

Агенције
Ово је пет кључних тајни Шкорпија

Шкорпије се сматрају најсексипилнијим и најљепшим знаковима Зодијака. Мрачне, сензуалне, а понекад прилично интензивне, имају мирну харизму која ствара атмосферу интрига.

 Много људи пада на шарм Шкорпије зато што, упркос хладном спољашњем изгледу, очигледно је да се испод површине налази много тога. Ево пет разлога због којих је Шкорпија неодољиви знак број један.

Тјерају вас да нагађате

Да ли сте икад провели неколико сати разговарајући са неким, да бисте се послије неког времена удаљили од разговора схватајући да вам заправо нису рекли много о себи?

Они воле да науче што више о својим партнерима прије него што направе чак и најкраткорочније обавезе. Као резултат тога, сматрају их врло мистериозним знаком Зодијака.

Поставиће вам гомилу питања и пажљиво слушати ваше одговоре. Осјећаћете се посебно - јер ко не жели да проводи вријеме са тако великим добрим саговорником?

Вјешти су љубавници

Овдје нема дилеме, Шкорпије су највећи љубавници међу знаковима. Авантуристи, сензуални и посвећени.

Шта год да вас интересује и занима, вјероватно ћете искусити управо са неком Шкорпијом. Воле да буду доминантни, како у кревету тако и ван њега. За њих, секс није табу тема.

Увијек ће рећи шта воле, а шта не. Ако им довољно вјерујете, открићете тајне дијелове себе за које нисте знали да чуче у вама.

Упорни су када их заинтересујете - и не плаше се да то покажу

Када вас Шкорпија примјети, учиниће све да вам то и покаже. Имају тајни начин завођења, упорни су али не и напорни, романтични али не превише сентиментални.

Природни су психолози који знају да дубоко у себи, свако жели да се осјети посебним. Ако сте уморни од безуспјешних веза и приче у празно, покушајте да смувате неку Шкорпију.

Али, знајте да они не подносе непоштовање, и ако их оставите да чекају - брзо ће вас пребољети.

Не плаше се искрених разговора

Волите дуге приче о смислу живота?

Спремни сте да подијелите најмрачније тајне и најлуђе снове са неким ко ће бити уз вас, и помоћи вам да их остварите? Управо сте се навукли на Шкорпију. Они знају да живот није мед и млијеко, и не само то... Шкорпије сматрају да је здраво истраживати мрачне тајне и жеље с времена на вријеме.

Било би право освјежење пронаћи некога коме не сметају тамне стране наше личности, а Шкорпијаме су управо те особе.

Моћне су

Не само да желе моћ у кревету, они такође траже препознавање и разумијевање међу људима, који ће поштовати њихов статус и животни пут.

У идеалном свијету, они су владари свега. Желе да се људи међусобно поштују и раде на својим талентима и квалитетима које посједују.

Шкорпија нимало не заостаје за два најамбициознија знака, Лавом и Овном. И они такође желе добар положај и воле да газдују.

Најважнија ствар коју треба знати: Шкорпије нису за свачији укус. Труде се да свој свијет ограде озбиљним стварима, зато их често сматрају уображеним.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана